OZ jeugdvakanties

Geen kamp, wel vakantie!

Onze kinderen hebben een druk leven, ze verdienen hun OZ vakantie dubbel en dik.
Vergeet koken en afwassen, denk liever aan megacoole dingen doen, lekker relaxen en nieuwe vrienden maken.
 

Keuze te over

Kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar beleven met OZ* de leukste vakanties! Met een groep leeftijdsgenoten en een stel knotsgekke OZ monitoren gaan ze op vakantie in binnen- en buitenland. Tijdens Kerst, krokus en Pasen staan zoals elk jaar weer de coolste winterbestemmingen klaar voor een onvergetelijke ski- of snowboardvakantie. Van de allerkleinsten tot de rasechte tieners, de OZ jeugdvakanties zijn op maat van de leeftijd en beloven bergen plezier, de coolste activiteiten in een échte vakantiesfeer! Ook vakantie met OZ is een erg slimme zet! 

Ontdek nu onze bestemmingen voor zomer 2014 in de brochure onderaan deze pagina. Vanaf januari 2014 kan je de OZ Jeugdvakanties zomer 2014 online boeken!
 

Ervaren monitoren

Het team van meer dan 500 ervaren Nederlandstalige monitoren maakt er een onvergetelijke vakantie van. Door de kleinschalige aanpak hebben de monitoren tijd voor persoonlijke begeleiding. De minimumleeftijd van de monitoren is 17. De meeste onder hen hebben een attest als animator op zak en volgen regelmatig bijscholingen, zoals EHBO-cursussen.
 

Met ons op vakantie geweest?

Vul de enquête in en vertel ons je hoe je ervaringen zijn geweest.


Brochures


* Kriebels & Kuren vzw organiseert jeugd- en gezinsvakanties