De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer
Partena en OZ Poets- en Strijkhulp

Partena en OZ Poets- en strijkhulp

Poets- en strijkhulpJouw Partena en OZ huishoudhulp zorgt ervoor dat jij thuiskomt in een proper huis. Indien je dit wenst, helpt jouw huishoudhulp bovendien niet alleen met poetsen, maar ook met strijken, koken of boodschappen doen. Betalen doe je met dienstencheques.


Lees meer

Kinderopvang

KinderopvangVoor dagopvang voor kinderen van 0 tot 3 jaar kan je terecht bij één van onze kinderdagverblijven. We kunnen ook een oppas voor je regelen. Klant of geen klant, jouw kindje is meer dan welkom!

Lees meer

Strijkhulp via een strijkpunt

StrijkpuntJe brengt jouw propere was naar een strijkpunt in jouw buurt en haalt jouw gestreken wasgoed op het afgesproken moment weer op. Betalen doe je met dienstencheques. Handig hé?

Lees meer

Werken voor Partena en OZ Poets- en strijkhulp

Werken als huishoudhulp

Een betrouwbare huishoudhulp is goud waard. Daarom bieden we jou graag een vast contract van onbepaalde duur aan! Zo kan jij aan de slag bij jou in de buurt én volgens je eigen planning.

Lees meer

Werken als kinderbegeleider

Met jouw groot hart voor kinderen en een rugzak vol creatieve ideeën ben jij vast de kinderbegeleider die wij zoeken. Momenteel hebben we al vestigingen in Deurne, Borgerhout, Hoboken, Mortsel en Antwerpen.

Lees meer