OZ babysitdienst sloebersit

Bsit: dé babysit app voor ouders

Vind nog makkelijker een betrouwbare babysitter

Als ouder ben je er graag zeker van dat je steeds een betrouwbare oppas kunt vinden voor je kinderen. Daarom raden wij je graag de app Bsit aan. 

Via deze app kom je makkelijk in contact met babysitters in je buurt. Bovendien vertelt de app je ook hoe deze babysitters beoordeeld en aanbevolen worden door je vrienden en Bsit-gebruikers in jouw buurt.

Als OZ klant krijg je bij je eerste gebruik van de app de eerste 2 maanden van je Bsit One abonnement gratis aangeboden!*

Voordelen voor ouders:

  • zoek betrouwbare babysitters, beoordeeld door je vrienden
  • vind last minute een oppas
  • chat rechtstreeks met babysitters
  • betaal cash of online
  • prijs wordt bepaald door ouders
  • verzeker je oppas via de app

Aan de slag met de Bsit app

Zelf eenvoudig een babysitter zoeken met Bsit? Download de Bsit app, ga via het menu naar ‘codes en voordelen’, kies OZ en maak je profiel aan. Als je je eerste babysitting bevestigt, start je gratis periode. De eerste twee maanden van je abonnement worden dan niet meer aangerekend.

Wil je zelf babysitter worden?

Ben je minstens 16 jaar, ga je graag om met kinderen en heb je wat tijd vrij en zou je graag wat bijverdienen door te babysitten? Schrijf je in als babysitter via de Bsit app. Lees er alles over op de Bsit website.

 

Opgelet: Sloebersit, de online babysitdienst van Solidariteit voor het Gezin, stopt op 1 januari 2019. Je kan nog tot 31 december 2018 gebruikmaken van je Sloeberkits.

 

*Voordeel geldig voor klanten van Onafhankelijk Ziekenfonds, OZhulp@home, Het Lieverdje en OZ Kinderpret. Geldig op je eerste abonnement. Enkel geldig als je nog geen babysit hebt gehad via Bsit en nog niet hebt genoten van een andere promotie via de Bsit app. Je abonnementsformule wordt op maandelijkse basis automatisch hernieuwd met een bedrag dat gelijk is aan je gemiddeld uurtarief. Je hebt steeds de mogelijkheid om je abonnement te annuleren.