huishoudhulp

Huishoudhulp

Wat zou jij doen met een paar extra vrije uren elke week? Geef je huishoudelijk werk uit handen en maak tijd voor jezelf! OZ organiseert poets - en strijkhulp met dienstencheques. Je hoeft geen klant te zijn van het ziekenfonds van OZ om een beroep te doen op onze diensten aan huis.

Bel naar 03 201 84 59 of vraag je huishoudhulp online aan!

 

Huishoudhulp aanvragen

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Wat doet een huishoudhulp?

Je kan rekenen op een vaste huishoudelijke hulp die je wekelijks of om de twee weken helpt bij je huishouden. In het aanbod van OZ vind je deze diensten:

Als je graag meer wil weten over wat je wel en niet mag vragen aan je huishoudhulp kan je de huisregels nalezen.

Waarom een huishoudhulp aanvragen?

OZ heeft een groot netwerk van meer dan 1.000 huishoudhulpen. Daardoor kunnen wij voor jou op zoek gaan naar een geschikte hulp. Dankzij jouw persoonlijke consulent kunnen wij jou een goede service bieden. Je kan bij hen terecht wanneer je poetshulp vervangen moet worden of als je extra uren wil aanvragen. Zij helpen je graag persoonlijk verder!

 

Je kan je huishoudhulp per gewerkt uur met één dienstencheque betalen. Die kost na fiscale aftrek slechts € 6,30*. Wil je hier meer over weten? Lees dan alles over de prijs van een dienstencheque.

 

Een groot voordeel van een huishoudhulp met dienstencheques is dat hij of zij officieel is ingeschreven. Er is dus een arbeidsovereenkomst en een verzekering tegen arbeidsongevallen en schadegevallen. Bovendien worden onze huishoudhulpen goed ondersteund en opgeleid. Zo weten ze perfect welke producten je best in welke situatie gebruikt en hoe ze milieuvriendelijker kunnen poetsen.

 

Met een OZ huishoudhulp via dienstencheques kies je voor een vaste en betrouwbare hulp in huis!


*Dat tarief geldt enkel als je in Vlaanderen woont.
[No text in fied