huishoudhulp

Beoordelingen

“Huishoudelijke hulp is een geschenk als je net als ik sukkelt met je rug.”

Ik maak al ruim een jaar gebruik van het systeem van de dienstencheques. Ik was thuis met rugproblemen toen ik het bericht kreeg van het Onafhankelijk Ziekenfonds dat zij huishoudelijke hulp aanbieden via dienstencheques. 

Ik heb onmiddellijk mijn aanvraag ingediend. Nu, één jaar later, zit ik in progressieve arbeid. De 4 uur huishoudelijke hulp komt goed van pas! Mijn rug wordt serieus ontlast!

- Marleen Vandeghinste -

   Poetshulp aanvragen
 
 
 
 
 
 
 
 
 Strijkhulp aanvragen
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Als je een klein kindje hebt, is huishoudelijke hulp mooi meegenomen.”

Begin dit jaar kregen wij via OZ huishoudelijke hulp. Een goede timing, want in maart ben ik bevallen van een dochtertje. Onze huishoudelijke hulp Linda komt één dag per week. Vanaf de eerste dag verliep dit prima! Wij zijn zeer tevreden over de vlotte werking van OZ.

- Els Mintjens -
 

“Wil je wat meer tijd voor jezelf? OZ heeft de oplossing!”


 

Als werkende moeder is het niet evident (zeg maar onmogelijk) om alle huishoudelijke taken goed en tijdig af te werken. Zonder hier afbreuk te willen doen aan de bijdrage van de moderne man.

Hoe kan je er dan voor zorgen dat je je welverdiende vrije tijd kan besteden aan leuke dingen? Maak een lijstje met de huishoudelijke taken die je niet noodzakelijk zelf moet doen en trek ermee naar OZ! Enthousiaste en hulpvaardige medewerkers maken je graag wegwijs in het fiscaal interessante systeem van de dienstencheques.

Ik ben uiterst tevreden over de comfortdienst van OZ! Ik raad iedereen die wat meer tijd voor zichzelf wil aan om met OZ in zee te gaan!

- Jenny Schoeters -

   Strijkhulp aanvragen
 Poetshulp aanvragen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

“Tijdgebrek? Vraag huishoudelijke hulp aan via OZ Comfort!”Toen de dienstencheques in het leven werden geroepen, twijfelde ik geen seconde om contact op te nemen met OZ. Zelf had ik niet genoeg tijd om mijn woning te poetsen. Daarom heb ik een beroep gedaan op OZ Comfort, zo heb ik op een voordelige manier een kraaknet huis.

De medewerkers van OZ deden hun uiterste best om zo snel mogelijk een geschikte poetshulp te vinden. En wanneer mijn vaste poetshulp niet aanwezig kan zijn, zoeken zij vervanging.

- Els De Ceuster -

“In een gezin met 3 kleine kinderen is alle hulp meer dan welkom.”

Ik werk via dienstencheques omdat het fiscaal voordelig is en elke hulp in een jong gezin met 3 kleine kinderen meer dan welkom is.  Via OZ weet ik dat de werkkrachten goed gescreend zijn en dus te vertrouwen zijn.

- Sylvie De Clerck -

   Poetshulp aanvragen