huishoudhulp

Boodschappen doen en koken

Geraak je zelf moeilijk in de winkel? Je poetshulp kan voor jou enkele boodschappen doen. Zo kan je vragen om enkele zaken voor dagelijks gebruik* te halen (bijvoorbeeld bij de bakker, de apotheker of het postkantoor).

 

Bovendien kan je je huishoudhulp inschakelen om één keer per week te koken. Op die manier kan je ook wanneer je het druk hebt van een verse maaltijd genieten én dat bespaart jou veel tijd!

 


Waarom een poetshulp aanvragen?

Je poetshulp zorgt er niet enkel voor dat je huis netjes is, maar helpt je ook met boodschappen doen. Als het jezelf moeite kost om naar de winkel te gaan, neemt je huishoudhulp die taak met plezier van je over.

 

Kom je ook tijd te kort om te koken? Dan kan je poetshulp je helpen met de voorbereidingen of een volledige maaltijd voor je klaarmaken. Zo kan je een drukke agenda combineren met verse en gevarieerde maaltijden.

 


Hoe werkt het?

Bij ons kan iedereen online een poetshulp aanvragen. Je hoeft geen OZ ziekenfonds klant te zijn om een aanvraag te versturen. Wanneer we je aanvraag ontvangen hebben, gaan we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. Wij nemen contact met jou op van zodra we iemand gevonden hebben.

 

Je mag je vaste poetshulp wekelijks of om de twee weken bij jou thuis verwachten. Zij kan je dan helpen met boodschappen doen.

 


Poetsen, strijken en vervoer

Wil je graag meer tijd voor jezelf, maar heb je tegelijkertijd graag een schoon huis en netjes gestreken kleren? Onze huishoudhulpen zijn er voor jou! Schakel een poetshulp of strijkhulp in en bespaar heel wat tijd. Bovendien kan je als mindervalide vervoer aanvragen dat je betaalt met dienstencheques.

 

Boodschappendienst


* Meubelen, huishoudtoestellen, warme maaltijden, audiovisueel materiaal, kranten en weekbladen beschouwen we niet als dagelijkse behoeftes. Voor die aankopen kan je jouw huishoudhulp bijgevolg niet inschakelen.