Poetshulp aanvragen? Bij ons zit je goed!

Het huishouden runnen is belangrijk, maar er zijn nog duizend-en-een andere dingen die je aandacht vragen, waardoor je voor moeilijke keuzes staat. Denk aan knutselen met de kinderen, afspreken met vrienden, voor een ziek familielid zorgen, enzovoort. Of misschien heb je altijd zelf gepoetst, maar laat je lichaam de laatste tijd merken dat dat te zwaar wordt. 

Het is natuurlijk niet bevorderlijk voor je gemoedsrust als het stof millimeterdik op je kasten ligt en er standaard (klein)kinderhandjes op je ramen staan. Je wil alles netjes hebben en in een proper huis leven. Daarom is poetshulp aanvragen een prima idee. En met dienstencheques kost je poetsvrouw maar € 7,20 per uur in plaats van € 9.

Huishoudhulp aanvragen

Zodra we je aanvraag ontvangen hebben, gaan we op zoek naar een geschikte huishoudhulp om jou een helpende hand te bieden. 


‘Sinds ik borstkanker heb gehad, zijn we het poetsen beginnen uitbesteden. Ik heb voor mezelf een bewuste keuze gemaakt: na mijn behandeling wou ik voltijds blijven werken. En dat kon alleen als we poetshulp in huis haalden.’ 
Anne (56), ergotherapeut


Je huis in goeie handen bij een OZ-poetsvrouw

Je wil natuurlijk een poetsvrouw in huis met wie het klikt. OZ beschikt gelukkig over een uitgebreid netwerk van maar liefst 1.450 huishoudhulpen, dus we vinden zeker iemand die bij je past. Je krijgt bovendien een consulent toegewezen die je persoonlijk begeleidt, en die tijdens een intakegesprek gerichte vragen stelt om jouw behoeften en jouw situatie goed in kaart te krijgen.

Onze poetsvrouwen krijgen regelmatig opleidingen. Daardoor weten ze onder meer welke middelen ze het best gebruiken voor welke materialen (over dat natuurstenen keukenblad of die kostbare parketvloer hoef je je dus geen zorgen te maken) en hoe ze milieuvriendelijk moeten poetsen.

Waarvoor je een kuisvrouw kan inschakelen

Een kuisvrouw neemt je onder meer de volgende huishoudelijke taken met plezier uit handen:

  • Dweilen
  • Afstoffen
  • Stofzuigen

Wist je trouwens dat je ook andere vormen van huishoudhulp, zoals strijken en koken, kan betalen met dienstencheques? 

Huishoudhulp aanvragen

Poetshulp aanvragen: zo ben je goed voorbereid

Wil je poetshulp aanvragen, maar weet je niet goed wat een poetsvrouw precies nodig heeft? Maak je geen zorgen: samen met het contract bezorgen we jou een lijst met spullen die je in huis moet halen. Zo weet je waar je aan toe bent en ben je perfect voorbereid op de komst van je kuisvrouw.

Helemaal klaar om je leven comfortabeler te maken? Poetshulp aanvragen.