Poetshulp - OZ Comfort

OZ poetshulp met dienstencheques

Ben je op zoek naar een poetshulp Wij helpen je graag verder. Zo kom je thuis in een frisse en propere woning en kan je tijd maken voor wat jij echt belangrijk vindt!

 

Waarom een poetshulp aanvragen?

Het is niet altijd eenvoudig om je werk, gezin en hobby’s te combineren met je huishouden. Daarom willen we jou het leven iets gemakkelijker maken. Bij ons kan je een huishoudhulp met dienstencheques aanvragen.

  • Dat heeft als grote voordeel dat je poetshulp officieel is ingeschreven.
  • Daarnaast krijgen onze poetshulpen regelmatig opleidingen vol praktische tips. Ze weten dus perfect welke producten je best in welke situatie gebruikt.
  • Bovendien krijgen de poetshulpen advies om milieuvriendelijker te poetsen.

 

Hoe werkt poetshulp met dienstencheques?

Om een poetshulp aan te vragen, hoef je geen klant te zijn van het ziekenfonds. Eens je aanvraag verstuurd is, gaan we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. Van zodra we iemand gevonden hebben, nemen we contact met jou op.

 

Je vaste huishoudhulp komt dan wekelijks of om de twee weken langs om van je huis opnieuw een schone, frisse plek te maken.

 

Strijken, boodschappen doen en vervoer

Je huis poetsen is een hele klus, maar er zijn nog meer huishoudelijke taken die veel tijd in beslag nemen. Daarom kan je bij ons ook terecht voor strijkhulp of om boodschappen te laten doen. Zo blijft er nóg meer tijd over voor jezelf! Bovendien kan je het vervoer van mindervaliden ook met dienstencheques betalen.

Poetshulp aanvragen