Vanwege de coronamaatregelen wijzigt de werking van onze kantoren. Bekijk onze kantorenzoeker om te zien waar je terecht kan.

Poetshulp regio Brugge

Ben je op zoek naar een poetshulp in regio Brugge? Wij helpen je graag verder! Het is niet altijd eenvoudig om je dagelijkse bezigheden te combineren met je huishoudelijke taken. Daarom gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte huishoudhulp in Brugge.

 

Je hoeft geen OZ klant te zijn om een beroep te doen op onze diensten aan huis.

 

Onze diensten

Wij zorgen ervoor dat je heel wat tijd kunt besparen!

  • Wij bieden zowel poetshulp als strijkhulp aan.
  • Bovendien kunnen onze poetshulpen in regio Brugge ook enkele boodschappen doen als je zelf moeilijk in de winkel geraakt.
  • Wanneer je het te druk hebt om te koken, kan je huishoudhulp je ook daarbij helpen.
  • Verder kan je als mindervalide vervoer aanvragen dat je betaalt via dienstencheques.

 

Waarom een poetshulp in Brugge aanvragen bij OZ?

  • Wij  hebben een groot netwerk van meer dan 1.000 poetshulpen. Daardoor kunnen wij voor jou op zoek gaan naar de meest geschikte poetshulp in regio Brugge.
  • Daarnaast is het grote voordeel dat je schoonmaakster uit Brugge officieel is ingeschreven. Dat betekent dat er een arbeidsovereenkomst is en een verzekering tegen arbeidsongevallen en schadegevallen.
  • Bovendien krijgt je thuishulp regelmatig opleidingen vol praktische tips, waardoor ze perfect weet welk product ze in welke situatie kan gebruiken.
  • Verder kunnen wij jou een goede service bieden dankzij onze consulenten. Je kan altijd bij hen terecht wanneer je poetshulp vervangen moet worden of als je extra uren wil aanvragen. Zij helpen je graag persoonlijk verder!

Hoe werkt het?

Je betaalt je poetshulp met een dienstencheque per gewerkt uur. Na fiscale aftrek betaal je slechts € 7,20* per dienstencheque. Wekelijks of om de twee weken komt je vaste poetsvrouw in Brugge langs bij jou thuis. Dan kan ze van je huis opnieuw een schone en frisse plek maken, je strijkwerk verlichten, je helpen met de boodschappen of een lekkere maaltijd klaarmaken.

 

Vraag nu online je poetshulp in Brugge aan. Je hoeft geen OZ klant te zijn!

 

* Dat tarief geldt enkel als je in Vlaanderen woont.