poetshulp herentals

Poetshulp Herentals

Zoek je een poetshulp in regio Herentals? Wij helpen je graag verder en zoeken een geschikte huishoudhulp voor jou. Zo kan je heel wat huishoudelijke taken uit handen geven en tijd voor jezelf vrijmaken!

 

Ook als je geen OZ klant bent kan je een beroep doen op onze diensten aan huis.

Huishoudhulp Herentals - Onze diensten


Wie een poetshulp of strijkatelier in regio Herentals zoekt, kan bij OZ terecht!

  • Dankzij een poetshulp blijft je huis netjes.
  • Je kan bij ons ook een beroep doen op een strijkhulp.
  • Daarnaast helpen onze poetshulpen je met plezier om enkele boodschappen te doen.
  • Als je het te druk hebt om te koken, kan je huishoudhulp je ook daarbij helpen. Op die manier kan je toch genieten van een verse maaltijd.
  • Bovendien kan je aan je poetshulp ook hulp vragen voor vervoer van mindervaliden.

Als je graag meer wil weten over wat je wel en niet mag vragen aan je poetshulp kan je de huisregels nalezen.

Waarom een poetshulp in Herentals aanvragen bij OZ?

  • Ons ruim netwerk van meer dan 1.000 poetshulpen zorgt ervoor dat wij voor jou een geschikte huishoudhulp in regio Herentals kunnen vinden.
  • Bovendien is het grote voordeel dat je huishoudhulp uit Herentals officieel is ingeschreven. Daardoor is ze verzekerd tegen arbeidsongevallen en schadegevallen en er is een arbeidsovereenkomst.
  • Onze poetshulpen krijgen regelmatig opleidingen vol praktische tips, waardoor ze perfect weten welk product ze in welke situatie kunnen gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de kwaliteit van het geleverde werk.
  • Wil je graag extra uren aanvragen of moet je poetshulp vervangen worden? Dan kan je bij onze consulenten terecht. Zij staan klaar om je persoonlijk verder te helpen en verzekeren jou een goede service.

 

Hoe werkt het?

Je betaalt je poetshulp met een dienstencheque per gewerkt uur, wat je per dienstencheque slechts € 6,30* kost na fiscale aftrek. Wekelijks of om de twee weken komt je vaste huishoudhulp in regio Herentals langs bij jou thuis. Dan kan ze jouw huis poetsen, je strijkwerk verlichten, je helpen met de boodschappen of een verse maaltijd voor je klaarmaken.

 

Dien nu een aanvraag in en ervaar hoeveel tijd je bespaart door een poetsvrouw in te schakelen voor je huishoudelijke taken! 

 

Poetshulp aanvragen

* Dat tarief geldt enkel als je in Vlaanderen woont.


Consulenten regio Herentals

Heb je vragen over onze diensten of poetshulpen? Neem dan contact op met een van onze consulenten. Zij helpen je graag verder!

Ann Van den Broeck
03 201 86 12
Ann.Van.den.Broeck@oz.be
Sharon Verbeeck
03 201 86 89
Sharon.Verbeeck@oz.be

OZ kantoor

Je kan ook terecht in ons OZ kantoor in Herentals. Raadpleeg de openingsuren op onze website.

Herentals - OZ kantoor
Zandstraat 95   
2200 Herentals