De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer
Partena en OZ Strijkhulp

Strijkhulp via een strijkpunt

Stapelt de ongestreken was zich op in jouw wasmand? Goed nieuws! Voortaan ligt je frisse was dankzij de Partena en OZ Strijkpunten in geen tijd ook perfect gestreken terug in je kast.

  • Ook wie geen klant is bij OZ (of Partena)
  • Je betaalt slechts € 7,20 per uur met dienstencheques
  • Per begonnen uur betaal je 1 dienstencheque, die 60 punten of minuten waard is. (Bv. voor 65 minuten betaal je 2 cheques en bouw  je een tegoed op van 55 minuten.)
  • Er is altijd een strijkpunt bij jou in de buurt

Strijkhulp aanvragen

Je kan contact opnemen met het strijkpunt in je buurt via 'de kantorentool Partena en OZ'

Vind een strijkpunt in jouw buurt

Slechts af en toe strijkhulp nodig?

Bij OZ in Wilrijk kan je ook terecht bij het strijkatelier. Het grote voordeel? Er is geen minimumhoeveelheid en je hebt geen afspraak nodig: gewoon je wasmand binnenbrengen en weer ophalen op het afgesproken moment. Bekijk hier de openingsuren.

Je betaalt per kledingstuk: aan elk type kleding hebben we een vast aantal punten toegekend. Betalen doe je met dienstencheques, wat je na belastingaftrek slechts € 7,20 per uur kost.

OZ Strijkatelier
Boomsesteenweg 5
2610 Wilrijk (Antwerpen)
 

Strijk- én poetshulp nodig?

Vraag jouw huishoudhulp aan. We zorgen voor een ervaren poets- en strijkhulp die jou kan helpen bij verschillende huishoudelijke taken. Betalen doe je eveneens met dienstencheques.

Huishoudhulp aanvragen

Onze tevreden klanten:


"Strijken valt me fysiek zwaar. Daarom reken ik op OZ. Ik heb voor hen gekozen omdat ze betrouwbaar zijn. Ze hebben een grote structuur en zijn daardoor perfect geplaatst om hun strijkhulpen goed te begeleiden.

Martha (75)