poetshulp met dienstencheques

Poets - en strijkhulp

Poetsdienst

Wat zou jij doen met een paar extra vrije uren elke week? Geef je huishoudelijk werk uit handen en maak tijd voor jezelf!
OZ organiseert poets - en strijkhulp met dienstencheques. 

Je hoeft geen klant te zijn van het ziekenfonds van OZ om een beroep te doen op onze poets - en strijkhulp.

Poetshulp aanvragen

Wat is poets -  en strijkhulp?

 

Je kan rekenen op een vaste poetshulp die je wekelijks of om de 2 weken helpt bij je huishouden. Wat kan je aan je poetshulp vragen?

  • Poetsen van je woning
  • Wassen
  • Strijken
  • Naaiwerk
  • Lees meer

Een groot voordeel van huishoudhulp met dienstencheques is dat je poetshulp officieel is ingeschreven. Er is dus een arbeidsovereenkomst en een verzekering tegen arbeidsongevallen en schadegevallen. Bovendien krijgen onze poetshulpen geregeld opleidingen. Zo weten ze perfect welke producten je best in welke situatie gebruikt en hoe ze milieuvriendelijker kunnen poetsen.

Met een poetshulp van OZ Comfort kies je voor een vaste en betrouwbare poetshulp!

Je kan met je strijkmand ook terecht in één van onze 4 strijkateliers.

Hoe betaal ik en wat kost poetshulp?

Je betaalt je poetshulp met een dienstencheque per gewerkt uur. De prijs per uur is steeds hetzelfde. Het maakt geen verschil of je poetshulp enkel komt poetsten, of ook komt om te strijken, te koken of boodschappen te doen.

Dienstencheques zijn een snelle en eenvoudige manier om te betalen, zeker als je met elektronische dienstencheques betaalt.

Een uur poetshulp kost je na fiscale aftrek € 6,30 per uur. Per verbruikte dienstencheque betaal je € 0,40 administratieve bijdrage. Met deze bijdragen zorgen wij ervoor dat onze poetshulpen door een ervaren team worden geselecteerd. Ze krijgen regelmatig opleidingen en worden professioneel opgevolgd. Zo ben je zeker van een vlekkeloos resultaat en topservice!

Ben je nog geen OZ501 klant? Wie al beroep doet op OZ Comfort en ook klant wordt van het ziekenfonds OZ, hoeft een jaar lang geen administratieve bijdrage te betalen.1

Ben je al wel OZ501 klant? Dan volstaat het om over te schakelen van papieren naar elektronische dienstencheques om een jaar lang geen administratieve bijdrage te betalen.


Je poets - en strijkhulp kan je met nog meer helpen

Winkelen

Winkelen

Geraak je zelf moeilijk in de winkel? Je poetshulp kan voor jou enkele boodschappen doen. Dat bespaart jou veel tijd!
Koken

Koken

Als je niet genoeg tijd hebt om te koken, kan je poetshulp je helpen met de voorbereidingen of een volledige maaltijd voor je klaarmaken. Zo kan je een drukke agenda combineren met verse maaltijden.

Poetshulp aanvragen

 

 
1 De tenlasteneming van de administratieve bijdrage gebeurt door OZhulp@home cvba so