OZ voordelen: maak tijd

Dienstencheques

Kan je wat hulp in je huishouden gebruiken? Wij gaan graag op zoek naar de perfecte OZ huishoudhulp voor jou die je – in ruil voor dienstencheques – kan helpen met poetsen, strijken, koken en/of boodschappen doen. Zo zorgen we er mee voor dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen en nemen we bij gezinnen wat fysieke en mentale ballast uit handen.

Onze gemotiveerde en betrouwbare poetshulpen worden goed opgeleid, krijgen regelmatig bijscholing, zijn verzekerd en krijgen de nodige veiligheids- en preventiemaatregelen aangeboden. Zo heb je meer zekerheid op een kwalitatieve dienstverlening en kan je rekenen op een betrouwbare en goed opgeleide huishoudhulp, elke keer opnieuw. Daarom vragen wij aan onze klanten halfjaarlijks een administratieve bijdrage.

Het ziekenfonds van OZ voorziet sinds 1 september 2019 in een terugbetaling van de administratieve bijdrage voor klanten die beroep doen op een OZ huishoudhulp.


  • in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten
  • de tegemoetkoming geldt enkel voor klant van OZhulp@home, de poetsdienst van OZ
  • de terugbetaling van de administratieve bijdrage geldt vanaf 1 september 2019

  • Je hoeft hiervoor niets te doen. De vereffening gebeurt automatisch. Als ziekenfondsklant van OZ ontvang je dus geen factuur voor de administratieve bijdrage van OZhulp@home.