OZ voordeel poets- en huishoudhulp

Poetshulp

Extra hulp nodig bij het schoonmaken van je huis of appartement? Geen tijd om te poetsen? Heb je soms nood aan extra hulp? Doe dan een beroep op huishoudhulp van OZ.

Voorwaarden

Betalen met dienstencheques.
Met dienstencheques kan je ook een beroep doen op het strijkatelier.

Wat kost poetshulp?

OZ rekent een kleine administratieve bijdrage van € 0,40 per dienstencheque aan, net zoals sommige andere dienstenchequebedrijven.
Dat doen we omdat we zoveel mogelijk continuïteit willen garanderen. 

Zo kan OZ voldoende opvolging, ondersteuning en coaching bieden, zonder te raken aan het loon van onze poetshulpen. Jij kan op die manier blijven rekenen op een betrouwbare en gemotiveerde poetshulp. De administratieve bijdrage wordt 2 keer per jaar gefactureerd.

Ben je nog geen OZ501 klant? Wie al beroep doet op OZ Comfort en ook klant wordt van het ziekenfonds OZ, hoeft een jaar lang geen administratieve bijdrage te betalen.

Ben je al wel OZ501 klant? Dan volstaat het om over te schakelen van papieren naar elektronische dienstencheques om een jaar lang geen administratieve bijdrage te betalen.

Poetshulp aanvragen

Je hoeft geen klant te zijn bij OZ501 om van de poestdienst gebruik te kunnen maken. Je kan online je poetshulp aanvragen of neem contact op met je plaatselijke OZ kantoor. Je kan ook bellen voor meer info:
Antwerpen 03 201 84 59
Kempen, Mechelen / Lier & Vlaams-Brabant 03 201 86 86
Oost- & West-Vlaanderen 050 40 53 46.
 

Brochures