Vanwege de coronamaatregelen wijzigt de werking van onze kantoren. Bekijk onze kantorenzoeker om te zien waar je terecht kan.

Vriendenactie

Ben jij tevreden over de dienstverlening van OZ? En zou je OZ dus ook aanraden bij je vrienden en familie? Dan is dit het moment! Raad OZ aan en ontvang een Bongobon als cadeau.

Vriendenactie Bongobon t.w.v 20 € met OZ

Hoe werkt het?

  1. Bezorg ons de gegevens van je vriend(in) of familielid met onderstaand formulier
  2. Eén van onze medewerkers gaat bij hem of haar langs en vertelt meer over OZ, onze voordelen en onze diensten. Je vriend(in) heeft geen aansluitingsverplichting, iedere afspraak is vrijblijvend.
  3. Enkele dagen na de afspraak ontvang jij je Bongobon t.w.v. € 20. Deze bon kan je vrij spenderen binnen het volledige assortiment van Bongo. Je kan de bons ook opsparen om aan een hoger bedrag te komen.

Waarom OZ voorstellen aan je vrienden of familie?

  • OZ staat 24/7 klaar voor al zijn klanten dankzij het online kantoor Mijn OZ.
  • Wij hechten veel belang aan persoonlijke service. De OZ klantenadviseur is er om jou te helpen, maar zoekt ook altijd de beste oplossing op maat van je vriend(in) of familielid.
  • OZ is zoveel meer dan een ziekenfonds. We werken preventief aan je gezondheid én geven om  je goed gevoel. Daarom hebben we een groot aanbod van slimme diensten en interessante voordelen waar iedereen echt iets aan heeft.
  • Wie wordt er niet blij van meer tijd voor vrienden en familie?  Al onze klanten kunnen bij OZ terecht voor wat echt belangrijk is. 

Vul hieronder de nodige gegevens in:

Gegevens van je vriend(in)
*
*
*
*
*
*
Jouw gegevens
*
*
*
*
*
*
*

* Deze actie is enkel geldig indien de persoon nog geen klant is van OZ501, de ziekenfondsafdeling van OZ. Personen ten laste kan je niet aanbrengen. Ze kunnen wel zelf deelnemen aan de vriendenactie.
** Een telefonisch gesprek komt niet in aanmerking. Actie zonder aansluitingsverplichting. Max. 1 Bongobon per afspraak en 20 bons per persoon. Zolang de voorraad strekt.