Vanwege de coronamaatregelen wijzigt de werking van onze kantoren. Bekijk onze kantorenzoeker om te zien waar je terecht kan.

Welkom in de OZ Shop!

OZ Shop dé gezondheidswinkelDe OZ Shop is een gezondheidswinkel voor jong en oud. Je kan er terecht voor een brede waaier aan artikelen voor een betere gezondheid, een goed gevoel en meer comfort.

Denk maar aan verzorgingsproducten, fitness- en revalidatiemateriaal, mobiliteitshulpmiddelen, incontinentiemateriaal, aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en zoveel meer.

Ontdek het assortiment en de tijdelijke promo's

Uitleendienst

Icoon rolstoelOm de zorg bij je thuis mogelijk te maken, heb je vaak (tijdelijk) aangepast materiaal nodig. De uitleendienst heeft een brede waaier van medisch en gezondheidsmateriaal, zoals afkolftoestellen, hometrainers, plaswekkers, verzorgingsbedden, rolstoelwagens en nog veel meer. 

Voor sommige uitleenmaterialen heb je een doktersvoorschrift nodig.

Uitleendienst

Deskundig advies op maat

OZ Gezondheid: check!Het is niet altijd even vanzelfsprekend om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw specifieke situatie. Daarom is het belangrijk om je goed te informeren.

 

Onze medewerkers helpen jou graag verder in één van onze OZ Shops. Ben je minder mobiel? Dan kan je via de OZ Shop informeren naar een afspraak.

Lees meer

Tijdelijk & exclusief aanbod

OZ Gezondheid, goed idee!Dit najaar pakt OZ Shop groots uit door exclusieve items van mooie, duurzame baby- en peuterartikelen van Childhome aan te bieden. Elke maand kan je twee weken lang de exclusieve producten kopen met flinke kortingen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een uniek geboortecadeau of je kind binnenkort jarig is.

De producten wisselen elke maand en komen niet meer terug. Weer er dus snel bij, zodat je niks misloopt.

Ontdek het aanbod