Welkom bij shopavita.be

OZ Shop dé gezondheidswinkel OZ Shop, de gezondheidsshop van OZ, gaat naar aanleiding van de fusie met Partena Ziekenfonds verder onder de nieuwe naam shopavita.be.

Jong en oud kan bij shopavita.be terecht voor een brede waaier aan artikelen voor een betere gezondheid, een goed gevoel en meer comfort. Denk maar aan verzorgingsproducten, fitness- en revalidatiemateriaal, mobiliteitshulpmiddelen, incontinentiemateriaal, aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en zoveel meer.

Ontdek het assortiment

Uitleendienst

Icoon rolstoelOm de zorg bij je thuis mogelijk te maken, heb je vaak (tijdelijk) aangepast materiaal nodig. De shopavita.be uitleendienst heeft een brede waaier van medisch en gezondheidsmateriaal, zoals afkolftoestellen, hometrainers, plaswekkers, verzorgingsbedden, rolstoelwagens en nog veel meer. 

Lees meer over de uitleendienst

Deskundig advies op maat

OZ Gezondheid: check!Het is niet altijd even vanzelfsprekend om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw specifieke situatie. Daarom is het belangrijk om je goed te informeren.

 

Onze medewerkers helpen jou graag verder in één van onze winkels. Ben je minder mobiel? Dan kan je via www.shopavita.be informeren naar een afspraak.

Laat je adviseren door onze experts