Welkom in de OZ Shop!

OZ Shop dé gezondheidswinkelDe OZ Shop is een gezondheidswinkel voor jong en oud. Je kan er terecht voor een brede waaier aan artikelen voor een betere gezondheid, een goed gevoel en meer comfort.

Denk maar aan verzorgingsproducten, fitness- en revalidatiemateriaal, mobiliteitshulpmiddelen, incontinentiemateriaal, aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en zoveel meer.

Ontdek het assortiment

Uitleendienst

Icoon rolstoelOm de zorg bij je thuis mogelijk te maken, heb je vaak (tijdelijk) aangepast materiaal nodig. De uitleendienst heeft een brede waaier van medisch en gezondheidsmateriaal, zoals afkolftoestellen, hometrainers, plaswekkers, verzorgingsbedden, rolstoelwagens en nog veel meer. 

Voor sommige uitleenmaterialen heb je een doktersvoorschrift nodig.

Uitleendienst

Deskundig advies op maat

OZ Gezondheid: check!Het is niet altijd even vanzelfsprekend om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw specifieke situatie. Daarom is het belangrijk om je goed te informeren.

Onze gespecialiseerde Shop medewerkers komen naar je thuis om te bekijken wat voor jou de beste oplossing is. Je bent ook welkom in onze Shops in Wilrijk en Brugge tijdens de vaste infomomenten. Onze ergotherapeut helpt je graag elke eerste maandag van de maand van 10u tot 15u.

Lees meer

OZ Shop Kijk & Doe

OZ Gezondheid: check!

Wil je enkele hulpmiddelen die je wooncomfort verhogen eerst eens uitproberen? Kom dan langs in onze OZ Shop Kijk & Doe in Wilrijk of Brugge. 

Je vindt er een heel aantal handige hulpjes in een realistische woonomgeving: een nagebouwde keuken, badkamer, slaapkamer, traphal, … Er is zelfs plaats om de elektrische rolstoelen te testen.


OZ Shop Kijk & Doe