OZ Shop

Advies van deskundigen

Twijfel je of heb je vragen over hulpmiddelen om langer thuis te kunnen wonen? Of wil je meer weten over woningaanpassingen?

Omdat iedere situatie uniek is, neem je best contact op met onze ergotherapeute om na te gaan welke mogelijkheden er zijn om jou zo goed mogelijk verder te helpen. Onze ergotherapeuten zijn er om jou vrijblijvend advies te geven over mogelijke aanpassingen of hulpmiddelen die je dagelijkse leven vergemakkelijken.

Contacteer ons team van ergotherapeuten voor meer informatie:

E-mail: ergo@oz.be 
Tel.: 03 201 85 75

Ergotherapeutisch advies aanvragen


*
*
In welke gemeente of stad ben je woonzaam?
*
*
*
Als je graag extra informatie wil meegeven, kan dat in dit veld

Tips langer thuis

Benieuwd naar wat voor manieren er bestaan om langer thuis te blijven? De OZ Shop heeft hier een aantal tips, ideeën en producten voor je verzameld.

Heb je nood aan een mobiliteitshulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of scooter? Dan kan je terecht bij onze eigen mobiliteitsverstrekkers.

Misschien heb je zelfs recht op een tussenkomst van de overheid. Onze mobiliteitsverstrekkers bekijken dit samen met jou en begeleiden je bij de aankoop van je hulpmiddel. We hebben verschillende specialisten met een RIZIV-erkenning.

Contacteer onze mobiliteitsverstrekkers:

E-mail: shop@oz.be 
Tel.: 03 201 84 97


Hulpmiddelen waarvoor je een terugbetaling van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) krijgt, kan je aankopen in de OZ Shop. Zoek je hulp met of heb je nog vragen over de opmaak van een VAPH-dossier? Contacteer dan onze Sociale Dienst.