OZ Shop

Steeds deskundig advies op maat

Het is niet altijd even vanzelfsprekend om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw specifieke situatie. Daarom is het belangrijk om je goed te informeren. En net dat is de grote troef van de OZ Shop. Onze gespecialiseerde medewerkers luisteren naar jou, geven je advies en zoeken samen met jou naar een gepaste oplossing.

Een vraag rond ons productaanbod?

Bezoek of contacteer één van de OZ Shops voor meer informatie of om een afspraak in te plannen.

Hulpmiddel uitproberen of je woning aanpassen?

Twijfel je of heb je vragen over thuiszorgmateriaal, hulpmiddelen om langer thuis te kunnen wonen? Of wil je meer weten over woningaanpassingen?

Omdat iedere situatie uniek is, komt onze ergotherapeute Emily gratis langs bij je thuis om je woonomgeving te bekijken. Op basis daarvan geeft ze vrijblijvend advies over mogelijke aanpassingen of hulpmiddelen die je dagelijkse leven vergemakkelijken.

Contacteer Emily voor meer informatie of maak een afspraak voor een huisbezoek:

e-mail: Emily.van.hasselt@oz.be
tel.: 03 435 91 08

Verder organiseren we regelmatig adviesdagen rond bepaalde thema's. Alle praktische informatie daarover vind je hier.

Terugbetaling regelen?

Heb je nood aan een mobiliteitshulpmiddel zoals een rollator, rolstoel of scooter? Dan kan je terecht bij onze eigen mobiliteitsverstrekkers.

Misschien heb je zelfs recht op een tussenkomst van de overheid. Onze mobiliteitsverstrekkers bekijken dit samen met jou en begeleiden je bij de aankoop van je hulpmiddel. We hebben verschillende specialisten met een RIZIV-erkenning.

Contacteer onze mobiliteitsverstrekkers:

e-mail: shop@oz.be
tel.: 03 201 84 97

Ook hulpmiddelen waarvoor je een terugbetaling van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) krijgt, kan je aankopen in de OZ Shop. Zoek je hulp met of heb je nog vragen over de opmaak van een VAPH-dossier? Contacteer dan onze Sociale Dienst.