OZ webshop open

Steeds deskundig advies op maat

Het is niet altijd even vanzelfsprekend om het juiste hulpmiddel te vinden voor jouw specifieke situatie. Daarom is het belangrijk om je goed te informeren. En net dat is de grote troef van de OZ Shop. Onze gespecialiseerde medewerkers luisteren naar jou, geven je advies en zoeken samen met jou naar een gepaste oplossing.

Terugbetaling regelen?

Heb je recht op een terugbetaling van OZ voor een hulpmiddel of revalidatiemateriaal? Dan kan je terecht bij onze eigen RIZIV-verstrekkers.

Ze begeleiden je bij de aankoop van je hulpmiddel en stellen de nodige documenten op om de terugbetaling te bekomen. We hebben verschillende specialisten met een RIZIV-erkenning.

Ook hulpmiddelen waarvoor je een terugbetaling van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) krijgt, kan je aankopen in de OZ Shop.

Hulpmiddel uitproberen?

Heb je een vraag rond een specifiek hulpmiddel of heb je deskundig advies nodig? Contacteer één van de OZ Shops voor een afspraak in de shop of bij je thuis. 

Verder organiseren we regelmatig adviesdagen rond bepaalde thema's. Alle praktische informatie daarover vind je hier.

Woning aanpassen?

Omdat iedere situatie uniek is, kan je rekenen op ons team van ergotherapeuten. Zij komen langs bij je thuis om je leefomgeving te bekijken. Op basis daarvan geven ze vrijblijvend advies over mogelijke aanpassingen of hulpmiddelen die je dagelijkse leven vergemakkelijken.