eigen haard is goud waard

Eigen haard is goud waard

Nergens is het zo fijn als thuis. Je eigen vertrouwde omgeving, je eigen spullen en je eigen vrijheid. Maar wat als het thuis niet altijd even gemakkelijk gaat en je tegen ongemakken aanloopt? Hulpmiddelen kunnen je dagelijkse handelingen makkelijker maken. Zowel in je huis als daarbuiten zijn er allerlei tips en materiaal om je voorruit te helpen. Zo maak je met de tips en producten van shopavita.be je eigen haard nog meer goud waard.

Tuin en buiten

Langer thuis blijven door fit te bewegen

Naar buiten en een frisse neus halen? Of bewegen in je eigen tuin? Ontdek al onze tips om voldoende bewegen makkelijker te maken.

Ontdek meer

Keuken

Langer thuisblijven en koken in je eigen keuken

Je eigen kookkunsten smaken natuurlijke het beste. Ontdek onze tips om heerlijk en fijn te blijven koken.

 

Ontdek meer

Badkamer

Langer thuisblijven in je eigen badkamer

Uitgebreid douchen of een warm bad nemen? Ontdek onze tips om je eigen badkamer weer om te toveren tot een echte spa.

 

Ontdek meer

Trap (en hal)

Langer thuis blijven met aanpassingen aan de trap Een grootse entree maken in je hal of terwijl je van de trap komt? Ontdek onze tips om je hal (en de trap) in te richten voor de perfecte entree.

Ontdek meer

Woonkamer

Langer thuis blijven en relaxen in je eigen woonkamer

Eens goed neerploffen in de zetel met een goed boek? Ontdek onze tips om uitgebreid te relaxen in je eigen woonkamer.

Ontdek meer

Slaapkamer

Langer thuisblijven en slapen in je eigen slaapkamer Eindelijk eens goed door slapen of een keer lang uitslapen? Ontdek onze tips voor een goede nachtrust in je eigen slaapkamer.

Ontdek meer

Eindejaar

tips gezellig thuis De feestdagen komen eraan en dat is natuurlijk hét moment om het extra knus te maken thuis. We verzamelden vijf tips voor een warm en gezellig eindejaar. 

Lees meer

Omgaan met valangst

Man wandelt van de trap Laat de angst om te vallen je leven niet bepalen, maar maak valangst bespreekbaar. En soms kunnen kleine zaken al het verschil geven!

Lees meer

 

Advies van deskundigen?

Heb je vragen over hulpmiddelen om langer thuis te kunnen wonen? Of heb je vragen over terugbetalingen voor mobiliteit of het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)? Onze deskundigen staan hier graag voor je klaar met advies.