OZ Shop - Mobiliteit

Opendeurdagen mobiliteit

Iedereen mobiel, zoveel mogelijk weer buiten!

Let op!

Naar aanleiding van de maatregelen genomen door de federale overheid en de Nationale Veiligheidsraad en om onze en jouw veiligheid te garanderen, voert de OZ Shop enkele aanpassingen door. Hierdoor zullen de geplande opendeurdagen verschoven worden naar een later moment. 
De exacte nieuwe data worden nog gecommuniceerd. Houd deze pagina dus zeker in het oog!

 

Kunnen gaan en staan waar je wil, dat is geen evidentie voor iedereen. Nochtans zijn er verschillende hulpmiddelen om toch mobiel te blijven. Omdat mensen vaak niet weten dat ze bijvoorbeeld recht hebben op een rolstoel, organiseert het OZ de week van de mobiliteit


Laat ons beginnen met een cliché de wereld uit te helpen. Niet alleen oudere mensen hebben problemen om te stappen. Het is waar dat zij vaker dan jongeren nood hebben aan bijvoorbeeld een rolstoel, maar de groep die recht heeft op een hulpmiddel is veel groter. ‘Het gaat eigenlijk om iedereen die niet ver meer kan stappen of zelfs helemaal niet meer kan stappen door zware rugpijn, door ouderdom, een ongeval maar ook door een aandoening als MS,’ zegt Sandra De Block. Zij is VSB-verstrekker/bandagist bij het OZ.

Een geschikt mobiliteitshulpmiddel kiezen, is echter niet altijd eenvoudig. Daar kan je gerust een beetje hulp bij gebruiken! Daarom organiseert het OZ de mobiliteitsopendeurdagen in april.

Kom naar de opendeurdagen en win een duoticket naar Pairi Daiza, inclusief overnachting

Tijdens de OZ mobiliteitsopendeurdagen geven verschillende OZ partners je informatie over de producten, diensten en financiële tegemoetkomingen inzake mobiliteit. Het merendeel van de producten kan dan ook tijdens de opendeurdagen worden uitgetest.

De valpreventie infosessies gaan door om 10u. Een extra sessie zal plaatsvinden om 14u in Brugge en Wilrijk.

Ter plaatse kan je deelnemen aan onze wedstrijd om een duoticket naar Pairi Daiza te winnen!* (1n, 2d toegang tot het park) inclusief avondeten en ontbijt.

Exposanten 

OZ Shop - Invacare NV o.a. decubituspreventie, therapeutische ondersteuning, transferoplossingen,
sanitaire hulpmiddelen, 
rolstoelen, scooters en rollators
OZ Shop - Sunrise medical logo oa. (elektrische) rolstoelen, rollators, scooters, decubituspreventie
standaard en op maat
Oz Shop - Mobimed logo Toegankelijkheidsoplossingen (prefab en maatwerk) en hulpmiddelen o.a. scooters, rollators, rolstoelen  OZ Shop - Revimex logo Totaal leverancier van mobiliteitshulpmiddelen:  
o.a. elektrische scooters, rolstoelen, kinderbuggy’s, kinderloophulpen
OZ Shop - Mobio logo Distributeur van ergonomische mobiliteitsproducten
o.a. een uitgebreid gamma aan rollators
OZ Shop - Wetravel2 logo Dé partner voor toegankelijk reizen
OZ Shop - Otolift logo Fabrikant van trapliften
Oplossing op maat en 24/7 service 
OZ Shop - Vermeiren logo o.a. manuele en elektronische rolstoelen, en thuisverzorgingsproducten 

 

*In samenwerking met WeTravel2.

Nog vragen?