Op maandag 2 november zijn onze kantoren gesloten. We zijn die dag ook telefonisch niet bereikbaar.
OZ Shop

Welkom bij de OZ Shop

De OZ Shop is een gezondheidswinkel voor jong en oud. Je kan er terecht voor brede waaier aan artikelen voor een betere gezondheid, een goed gevoel en meer comfort. Denk maar aan verzorgingsproducten, fitness- en revalidatiemateriaal, mobiliteitshulpmiddelen, incontinentiemateriaal, aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en zoveel meer.

Ontdek het uitgebreide assortiment van de OZ Shop:

Tijdelijk & exclusief aanbod

Tijdelijk en exclusief aanbod OZ Shop

Dit najaar pakt de OZ Shop groots uit door exclusieve items van mooie, duurzame baby- en peuterartikelen van Childhome aan te bieden met flinke kortingen.

Ontdek het aanbod

Beweging & revalidatie

OZ Shop beweging & revalidatie

Voldoende bewegen is cruciaal voor je gezondheid. Op een verantwoorde manier bewegen en revalideren kan dankzij de OZ Shop.

 

Lees meer

Gezondheid & wellness

OZ Shop gezondheid & wellness

We geven je gezondheid graag een duwtje in de rug. Verzorging, relaxatie en preventie staan daarbij centraal.

 

 

Lees meer

Incontinentie

OZ Shop incontinentie

Met het juiste incontinentiemateriaal kom je met een gerust gevoel de dag door. Maar hoe kies je dat? Onze OZ Shop medewerkers helpen je graag op web.

Lees meer

Mama & baby

OZ Shop mama & baby

Ook mama en baby verdienen de nodige aandacht, met een goede verzorging vanaf de eerste dag. In de OZ Shop vind je afkolftoestellen, luiers, enz.

 

Lees meer

Mobiliteit

OZ Shop mobiliteit

Kan je tijdelijk of permanent minder goed gaan? OZ Shop zoekt samen met jou naar het meest geschikte hulpmiddel. Zo kan je weer zelfzeker en gerust naar buiten.

Lees meer

Zelfredzaamheid

OZ Shop zelfredzaamheid

Soms kunnen kleine hulpmiddelen helpen om bepaalde dagdagelijkse handelingen makkelijker te laten verlopen. Deze hulpmiddelen vind je in de OZ Shop.

Lees meer

Zorg & comfort

OZ Shop zorg & comfort

OZ denkt aan jouw algemeen welzijn. Met ons aangepast thuiszorgmateriaal verhoog je je dagelijks comfort, of dat van de persoon voor wie je zorgt.

Lees meer