Shopavita

Beweging & revalidatie

Revalideren na een ongeval, operatie of langdurige ziekte kan moeizaam verlopen. Een positieve instelling en een actieve aanpak kunnen het herstel bevorderen. Voldoende bewegen, is daarbij essentieel. Dit zorgt ervoor dat je klachten sneller verminderen. Ook een goede nachtrust draagt bij tot een vlotter herstel. Bij shopavita.be geven we je graag advies over de producten die je helpen bewegen en revalideren.

Voldoende bewegen is cruciaal voor je gezondheid. Op een verantwoorde manier bewegen en revalideren kan dankzij shopavita.be. 

  • Hartslagmeters (nog tot en met 31/12 krijg je 20% korting op enkele modellen zolang de voorraad strekt)
  • Bandages, braces en tapes
  • Orthopedisch materiaal
  • Steunkousen
  • ...

Shopavita.be uitleendienst

Heb je medisch materiaal maar voor een beperkte tijd nodig? Via de shopavita.be uitleendienst kan je een selectie aan producten tijdelijk uitlenen. Zo hoef je deze soms dure toestellen, zoals een hometrainer of een rolstoel, niet aan te kopen. Bekijk het volledige assortiment, de tarieven en de voorwaarden van de uitleendienst.

*Klanten van OZ501 krijgen altijd korting op hun aankopen bij shopavita.be. Afhankelijk van het product ontvang je automatisch 10% tot 35% korting. Ook de aanvullende voordelen waarvan je enkel via shopavita.be kan genieten, zoals het voordeel op veiligheidsartikelen, worden automatisch verrekend.