Shopavita gezondheid en wellness

Gezondheid & veiligheid

Ontdek ons gamma in onze shopavita.be winkels of op www.shopavita.be.

Slaap op je beide oren met een beschermd gehoor

Het gehoor is een heel gevoelig orgaan. Luide muziek, plotse harde geluiden, een lawaaierige werkomgeving … zijn allemaal factoren die onherstelbare schade kunnen toebrengen en gehoorverlies in de hand werken.
Ons lichaam heeft geen natuurlijke bescherming voorzien voor de oren. Je oren beschermen doe je dus best zelf. Zo kan je de beschadiging van je gehoor voor een groot deel voorkomen.

Bij shopavita.be kan je terecht voor allerlei oordoppen. Voor kinderen zijn er oordoppen, oorkappen en geluidsbegrensde koptelefoons.

OZ Voordeel gehoorpreventie

OZ501 klanten genieten van een tegemoetkoming van € 20 per persoon per kalenderjaar voor oordoppen of geluidsbegrensde koptelefoons die worden aangekocht bij shopavita.be.
Oordoppen (al dan niet op maat) aangekocht bij Lapperre (AudioNova) komen ook in aanmerking.

Lees meer over het OZ Voordeel gehoorpreventie.
 

Jouw veiligheid, onze zorg

Een ongeluk is soms snel gebeurd. Met kinderen in huis kan je niet genoeg op veiligheid inzetten. Maar ook zonder kinderen is het belangrijk om stil te staan bij de gevaren die om de hoek schuilen. Bij OZ vinden we het belangrijk dat je preventief met jouw veiligheid, en die van je gezinsleden, bezig bent. Daarom biedt shopavita.be jou tal van veiligheidsartikelen aan.

OZ Voordeel veiligheid

Als OZ501 klant krijg je een tegemoetkoming tot € 20 per persoon per kalenderjaar als je veiligheidsartikelen aankoopt bij shopavita.be. Dit voordeel geldt voor artikelen die de veiligheid bevorderen in huis, bij het sporten of van zwakke weggebruikers in het verkeer.

Hoe de tegemoetkoming aanvragen? Wat zijn de voorwaarden? Lees meer over het OZ Voordeel veiligheid.