Van arbeidsongeschiktheid tot je ziekenfonds. Al je vragen over de impact van corona beantwoord.

OZ Shop

Gezondheid & wellness

Ontdek ons gamma in onze OZ Shops of online.

Slaap op je beide oren met een beschermd gehoor

Het gehoor is een heel gevoelig orgaan. Luide muziek, plotse harde geluiden, een lawaaierige werkomgeving … zijn allemaal factoren die onherstelbare schade kunnen toebrengen en gehoorverlies in de hand werken.
Ons lichaam heeft geen natuurlijke bescherming voorzien voor de oren. Je oren beschermen doe je dus best zelf. Zo kan je de beschadiging van je gehoor voor een groot deel voorkomen.
In de OZ Shop kan je terecht voor allerlei oordoppen. Voor kinderen zijn er oordoppen, oorkappen en geluidsbegrensde koptelefoons.

OZ Voordeel gehoorpreventie

OZ501 klanten genieten van een tegemoetkoming van € 20 per persoon per kalenderjaar voor oordoppen, oorkappen of geluidsbegrensde koptelefoons die worden aangekocht in de OZ Shop.
Oordoppen (al dan niet op maat) aangekocht bij Lapperre (AudioNova) komen ook in aanmerking.

Lees meer over het OZ Voordeel gehoorpreventie.
 
OZ Shop gehoorpreventie


Jouw veiligheid, onze zorg

Een ongeluk is soms snel gebeurd. Met kinderen in huis kan je niet genoeg op veiligheid inzetten. Maar ook zonder kinderen is het belangrijk om stil te staan bij de gevaren die om de hoek schuilen. Bij OZ vinden we het belangrijk dat je preventief met jouw veiligheid, en die van je gezinsleden, bezig bent. Daarom biedt de OZ Shop jou tal van veiligheidsartikelen aan.

OZ Voordeel veiligheid

Sinds 1 juli 2016 krijg je als OZ501 klant een tegemoetkoming tot € 20 per persoon per kalenderjaar als je veiligheidsartikelen aankoopt in de OZ Shop. Dit voordeel geldt voor artikelen die de veiligheid bevorderen in huis, bij het sporten of van zwakke weggebruikers in het verkeer.

Hoe de tegemoetkoming aanvragen? Wat zijn de voorwaarden? Lees meer over het OZ Voordeel veiligheid.

 

OZ Shop CO melder
OZ Shop fietshelm kind
fietslichtjes
OZ Shop fietshelm kind
OZ Shop veiligheidshesje
OZ Shop fietshelm