Shopavita baby spullen

Mama en baby

Van pasgeboren baby’s tot peuters van drie jaar - voor elk van hen vind je in het assortiment Baby & Kind van shopavita.be ongetwijfeld een geschenk op maat! Ben je eerder op zoek naar producten voor dagdagelijks gebruik, zoals luiers, verzorgingsproducten voor je baby of een autostoel? Ook die zaken kan je in de webshop vinden.

Producten die je online, per e-mail, telefonisch of via je OZ kantoor bestelt, worden altijd aan huis geleverd. We werken hiervoor samen met bpost. Bij bestellingen boven € 50 is de levering aan huis gratis, zo niet dan betaal je € 5 leveringskosten.

Categorieën >> 

Speelgoed

Fietsen, puzzelen, knutselen

Speelgoed

    

Luiers en zindelijkheid

Luiers, luieremmer

Luiers en zindelijkheid

  

Zwangerschap

Verzorgingsproducten voor mama's

Zwangerschap

 

Slapen

Hoofdkussens, matrasbeschermers

Slapen

 

Preventie

Gehoorbescherming

Preventie

 
 

Verzorging

Verzorgingsproducten, aerosol

Babyverzorging


Voeding

Eetstoel, flesjes, drinkbeker

Eten en drinken

 

Kindveilig huis

Bedhek, deurhek, fietshelm

Kindveilig huis

 

Borstvoeding

 Afkolktoestel

Borstvoeding

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw bij shopavita.be: Quut Buitenspeelgoed

Bij shopavita.be kan je nu ook speelgoed kopen van het Belgische merk Quut (spreek uit als ‘cute’). Het doel van de makers is om speelgoed te creëren dat jarenlang plezier oplevert en dat bovendien ook mooi en gebruiksvriendelijk is. Wij deden de test en vroegen drie gezinnen om harkjes, schopjes en emmertjes uit te proberen. Lees hier hun reviews* Op al je aankopen bij shopavita.be krijg je als klant van OZ (in orde met de bijdragen aanvullende diensten) 10 tot 35% extra korting.

 

[No text in ield]