OZ gezondheidsvoordeel ergotherapeutisch advies

Ergotherapeutisch advies

Als je door ziekte, ouderdom of een beperking praktische problemen ondervindt, kan je een beroep doen op onze ergotherapeuten.

De ergotherapeuten kunnen je advies geven over hulpmiddelen, aanpassingen in de woning of aangepaste handelingswijzen die het dagelijkse leven gemakkelijker maken. Het advies is gratis en vrijblijvend. Als je dat wil, kan je meteen het nodige materiaal aankopen op shopavita.be.

Shopavita.be biedt een volledig assortiment aan hulpmiddelen voor thuiszorg, mobiliteit, revalidatiemateriaal, aangepast meubilair, wellnessproducten en heel wat andere verzorgingsproducten. Elke klant van OZ501 die in orde is met de bijdragen aanvullende diensten krijgt direct interessante kortingen op de aankoopprijs.*

Wil je tijdelijk gebruik maken van een rollator, een rolwagen, een hometrainer, een babyweegschaal of een afkolftoestel? Bij de shopavita.be uitleendienst kan je een breed gamma van paramedisch en revalidatiemateriaal verkrijgen.

Ik wil materiaal huren

Belangrijk

Onze ergotherapeuten kunnen ook nakijken of je in aanmerking komt voor een inschrijving bij Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap.

Advies

De ergotherapeuten van OZ geven gratis en vrijblijvend advies aan hun klanten. De ergotherapeuten gaan samen met jou op zoek naar hulpmiddelen die dagelijkse handelingen kunnen vereenvoudigen en ervoor zorgen dat je langer op een veilige én zelfstandige manier thuis kan wonen. Het kan gaan om kleine hulpmiddelen, maar ook om advies om de woning aan te passen. Via deze infofiches vind je alvast heel wat meer informatie. Voor een advies op maat kan je contact opnemen met de ergotherapeuten van OZ.

Contact

Neem telefonisch contact op met OZ sociale dienst* op het nummer 03 201 85 75. Uiteraard kan e-mailen ook naar ergo@oz.be. We geven je ook graag een volledig overzicht van onze kantoren en openingsuren op onze contactpagina