De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer
Contacteer OZ

Hoe kunnen we je helpen?

Ben je OZ klant?

Vind eenvoudig online een antwoord op je vragen. 

FAQ: de meest gestelde vragen

In onze FAQ beantwoorden we de vragen die het vaakst door klanten gesteld worden. Neem een kijkje en vind snel een antwoord op je vraag. Naar de FAQ.

Mijn OZ: jouw persoonlijk dossier

Via Mijn OZ heb je toegang tot jouw persoonlijk dossier. Via deze handige tool regel je zelf je ziekenfondszaken online en kun je ook contact opnemen met onze medewerkers voor je vragen in verband met jouw dossier of dat van iemand voor wie je een volmacht hebt. Naar Mijn OZ.

Zoek een OZ kantoor in je buurt

Bellen, schrijven, mailen of langskomen op afspraak? De contactgegevens van je OZ kantoor vind je zo terug met de handige kantorenzoeker.

Maak een afspraak

We geven om jouw gezondheid. Daarom werken we momenteel enkel op afspraak. Dat kan via video of in een van onze kantoren. Let wel: door de coronamaatregelen zijn enkele van onze kantoren gesloten, waardoor het kan zijn dat jouw dichtsbijzijnde OZ kantoor niet beschikbaar is. 

 

Ben je nog geen OZ klant?

Heb je interesse in ons aanbod of heb je nog vragen over onze dienstverlening?

Word nu OZ klant

Interesse in onze diensten en voordelen? Klant worden bij OZ kan eenvoudig en snel online. Je hoeft geen documenten te printen: tekenen kan veilig en snel via de Itsme-app of eID. Meer info.

Maak een afspraak met een OZ adviseur

Heb je interesse in ons aanbod, maar heb je nog enkele vragen voor je overschakelt? Of heb je hulp nodig met je dossier? Maak een afspraak, onze medewerkers helpen je graag verder met persoonlijk advies. Maak een afspraak.

 

Vind een kantoor in je buurt

Zou je graag iets specifieks bespreken met een OZ medewerker? Kom gerust langs tijdens onze openingsuren voor een persoonlijk gesprek. Zoek een kantoor.

 

 

Contacteer onze diensten rechtstreeks

Heb je vragen over specifieke diensten zoals onze infosessies, vakanties of huishoudhulp? Contacteer hen rechtstreeks via de contactgegevens hieronder.  

OZ Infofoon (8u30 - 17u30)
tel. 03 201 85 55      info@oz.be
Partena & OZ Kinderopvang   kinderdagverblijven@partena-oz.be
shopavita.be Antwerpen tel. 03 201 84 97 info@shopavita.be
shopavita.be Brugge tel. 03 201 84 97 info@shopavita.be
shopavita.be Leuven tel. 03 201 84 97 info@shopavita.be
OZ Uitleendienst  tel. 03 201 85 69 uitleen@shopavita.be 
OZ Sociale Dienst Antwerpen tel. 03 201 84 80 socialedienst@oz.be
OZ Sociale Dienst Brugge tel. 050 40 52 09 socialedienst@oz.be
OZ Vakantieverblijven (ma-do: 9u tot 16u30 en vr: 9u-16u) tel. 03 201 84 70 vakantie@oz.be
OZ Vitaliteit tel. 03 201 85 00 vitaliteit@oz.be
Poetshulp via dienstencheques Via de kantorenzoeker van Partena en OZ vind je de contactgegevens van het kantoor bij jou in de buurt
Heyo vakantiekampen
tel. 09 210 80 00
 info@heyo.be

 

Alles kan beter: jouw suggesties zijn welkom!

Klachten of suggesties om onze dienstverlening te verbeteren? Contacteer onze ombudsman.