De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer
Schrijf je nu in voor Profiel digitaal
Altijd in je buurt

Kantorenzoeker

Wij staan voor je klaar in onze OZ kantoren. Daarbij geven we om jouw gezondheid.

Op afspraak. Da's veilig

Onze dienstverlening willen we zo veilig en prettig mogelijk voor je maken. Daarom werken we momenteel op afspraak. Je kan een afspraak maken via video of in een van onze OZ kantorenLet wel: door de coronamaatregelen zijn enkele van onze kantoren gesloten, waardoor het kan zijn dat jouw dichtstbijzijnde OZ kantoor niet beschikbaar is. 

Maak een afspraak

Voor een heleboel ziekenfondszaken hoef je trouwens de deur niet uit. Je regelt ze waar en wanneer je wil via Mijn OZ.

Zoek een kantoor

De contactgegevens van je dichtstbijzijnde OZ kantoor vind je zo terug met de handige kantorenzoeker. 

OZ en Partena bundelen de krachten vanaf 1 januari 2021 voor Poets- en strijkhulp, Gezinszorg en Kinderopvang. Deze diensten vind je via de kantorenzoeker van Partena.

 

 

Ik ben op zoek naar
OZ en Partena bundelen de krachten vanaf 1 januari 2021 voor dienstencheques, gezinszorg en kinderopvang. Dat wil zeggen dat we nu een breder netwerk hebben zodat we jou nog beter kunnen helpen. Ook de kantorenzoeker is veranderd. Zoek je poets- of strijkhulp of kinderopvang? Dan kan je voorlopig terecht op de kantorenzoeker van Partena.