Blijf op de hoogte, OZ nieuws

Mijn OZ zet de stap naar vereenvoudiging

25.01.2018 Gezondheid
Mijn OZ kreeg een vernieuwingskuur! Ontdek hoe het online kantoor er nu uitziet en hoe je jouw ziekenfondszaken voortaan nóg eenvoudiger kan beheren.

Mijn OZ heeft een gloednieuw jasje gekregen! Het online kantoor ziet er niet alleen anders uit, het heeft ook een duidelijkere structuur gekregen en is intuïtiever in gebruik. We hebben de efficiëntie en effectiviteit van elke functionaliteit op Mijn OZ onderzocht en waar mogelijk verbeterd. Dat zorgt voor een nog betere dienstverlening.


Dashboard Mijn OZ

Eenvoudig in gebruik

Wanneer je aanmeldt op Mijn OZ kom je op het dashboard terecht. Dat is een handig overzicht met de belangrijkste functionaliteiten zoals ‘Mijn berichten’ (het vroegere e-postvak), ‘Mijn verzekeringen’, ‘Mijn terugbetalingen’, … Bij elke rubriek kan je doorklikken om meer details te zien. Daarnaast kan je in enkele klikken kleefzegels, een Europese Ziekteverzekeringskaart of enveloppen aanvragen.

Onder de rubriek ‘Mijn verzekeringen’ zie je voor welke verzekeringen je aangesloten bent. Je ziet er ook de dossierstatus én of we jouw bijdragen al ontvangen hebben. Verder kan je snel terugbetalingen opzoeken, een overzicht van je uitkeringen bekijken en heel makkelijk aanvullende voordelen aanvragen.

Heb je een vraag? Stel die dan aan je persoonlijke klantenadviseur. Zijn of haar gegevens vind je terug op het dashboard, net als ons algemeen telefoonnummer en de details van de OZ kantoren.

Het online kantoor Mijn OZ is ontzettend handig in gebruik en 24/7 open. In de demovideo wijzen we jou graag even de weg in de vernieuwde Mijn OZ!


Meer online ontwikkelingen in de pijplijn

Continue verbetering zit bij OZ in de genen. Daarom werken we naarstig verder aan het vernieuwde online kantoor om jou zo optimaal mogelijk verder te helpen. De komende maanden mag je dus heel wat nieuwe online ontwikkelingen verwachten waardoor je nóg makkelijker zelf je ziekenfondszaken zal kunnen beheren. 

OZ, een slimme zet? Wees daar maar zeker van!

 

Inloggen op Mijn OZ