Groeipakket MyFamily

Kies nu zelf wie jouw Groeipakket uitbetaalt

02.03.2020 Gezondheid
Sinds dit jaar mag je zelf kiezen wie jouw Groeipakket (kinderbijslag) uitbetaalt. En mag je dus ook veranderen van uitbetaler.

Jij kiest van wie je het Groeipakket krijgt

Is er een kindje op komst? Krijg je al een Groeipakket (vroegere kinderbijslag) voor jouw gezin?

Sinds 1 januari 2019 zijn er vijf Vlaamse uitbetalers die ervoor zorgen dat gezinnen hun Groeipakket tijdig en correct (blijven) ontvangen: FONS, Infino, KidsLife Vlaanderen, MyFamily en Parentia.

Sinds begin dit jaar wijzigde de wetgeving en kies je zelf wie het Groeipakket mag betalen. En mag je dus ook veranderen van uitbetaler. De keuze is geheel aan jou. Logisch, nietwaar?

Misschien reken je voor jouw Groeipakket al op MyFamily, en ben je in goede handen. Zorgt een andere uitbetaler nog voor jouw Groeipakket? Laat ons dan even uitleggen waarom MyFamily een goed idee is voor jou en je gezin:

  • Bij MyFamily kan je altijd terecht met je vragen. Het is de enige uitbetaler die je elke werkdag van 8u tot 18u kan bellen, vrijdag tot 16u. Elke dinsdag, buiten schoolvakanties, zelfs van 8u tot 20u. Want als mama of papa is het soms gewoon moeilijk om vroeger te bellen.
  • 9/10 van haar klanten zou MyFamily aanbevelen bij vrienden en familie. Voor hen geniet je van heldere informatie, snelheid in het beantwoorden van jouw vragen en vriendelijkheid.
  • Het is de enige private uitbetaler die zich enkel focust op het Groeipakket in Vlaanderen. Ze kennen jouw Groeipakket rechten dus als geen ander. - Je krijgt het Groeipakket steeds stipt de 8ste van de maand op jouw rekening.
  • Je Startbedrag, €1.122 waarop je recht hebt bij de komst van een kindje, vraag je heel eenvoudig aan.
  • Je hebt toegang tot heel wat praktische tools: met de Groeipakket Calculator kan je berekenen hoeveel Groeipakket je voor je kinderen zal ontvangen. En het KindKompas geeft je bijvoorbeeld een overzicht van de kosten en opbrengsten van een kind.
  • Je krijgt altijd informatie op maat van jouw specifieke gezinssituatie. In mensentaal, dat spreekt voor zich.

Éen klik op de knop

Wil je aansluiten bij of overstappen naar MyFamily? Niet twijfelen. Klik gewoon op de knop hieronder.

ik wil graag naar MyFamily

Jij hoeft daarna niets meer te doen. MyFamily brengt alles in orde. Zodat je binnenkort jouw Groeipakket altijd op tijd en correct van MyFamily krijgt. Je krijgt een bericht van zodra jouw familie deel uitmaakt van de MyFamily familie.

Wil je meer weten? Op de website van MyFamily vind je heel wat informatie terug.

Alle informatie over het groeipakket vind je op www.groeipakket.be