Over OZ

Doe mee en win

Boek opgeruimd leven

Win het boek 'opgeruimd leven'

Een beter evenwicht vinden en gelukkiger leven. Door te focussen op wat je echt wilt. Hoe je dat kan bereiken legt Eva Brumagne uit in haar boek ‘Opgeruimd Leven’. Het gaat zowel over orde in je huis, ruimte in je werk als rust in je hoofd. Een hulpmiddel hierbij is het bullet journal. Een kruising van een agenda, to do lijst en dagboek. Die helpt je om werk te maken van je dromen.

Win 1 van de 5 boeken.

De winnaars worden persoonlijk via e-mail op de hoogte gebracht en krijgen het boek thuis bezorgd. Deze wedstrijd loopt t.e.m. 30 april 2018.


Win 1 van de 5 boeken
Welke stelling geeft Eva mee in haar boek?


*
*
Jouw gegevens
*
*
*
*
*
*
*
Ben je OZ klant?


*
*
Wedstrijdreglement
Tipitent Childhome

Win een tipitent t.w.v. € 89,95!

De tipitent van Childhome kan je overal in huis plaatsen en is een blikvanger in ieder interieur. Voor je kind is het een dromerige speelplek: wees een indiaantje voor een dag, lees er je favoriete boek of maak het gezellig met een berg zachte kussens en enkele lampjes. De tipi past perfect in de bijgeleverde handige opbergtas zodat je hem na het spelen netjes kan opbergen en overal mee naartoe kan nemen.

 

Win 1 van de 3 tipitenten 

De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. De tipitent kan worden afgehaald in de OZ Shop in Wilrijk, Brugge of Leuven. Deze wedstrijd loopt van t.e.m. 30 april 2018.


Win 1 van de 3 tipitenten
Van welk merk kan je verzorgingsproducten aankopen in de OZ Shop?


Jouw gegevens
*
*
*
*
*
*
*
Ben je OZ klant?


*
*
Wedstrijdreglement