Nieuw: vakantievilla's in de Provence

OZ Vakantieverblijven in MalauceneIn Malaucène, aan de voet van de Mont Ventoux vind je 10 gezellige vakantievilla’s van OZ. Je kan er luxueus verblijven vanaf maart 2016. Elke villa heeft een eigen zwembad en alle nodige voorzieningen. Kortom, je hebt er alles wat je nodig hebt voor een weekje zalig relaxen in de Provence. 

Boek nu je vakantie in Malaucène!

OZ vakantieverblijven aan zee

OZ Vakantie aan zeeOf je nu een weekendje met zijn tweetjes wil uitwaaien of liever twee weken strandplezier beleeft met je gezin, we hebben heel wat in petto!
In Sint-Idesbald logeer je op de zeedijk, steeds met zicht op zee en op een steenworp van het centrum. In de Haan geniet je van ruime en modern ingerichte appartementen voorzien van alle comfort. Als OZ501 klant geniet je een prijsvoordeel van 20% op de marktprijzen.

Even uitwaaien aan zee!

Daguitstappen

OZ Vakantie aan zeeSamen op uitstap? Dat kan! Onze daguitstappen worden steeds populairder. Niet in het minst door de uitstekende organisatie, de zeer gewaardeerde OZ gidsen en begeleiders én het budgetvriendelijk prijskaartje. OZ501 klanten krijgen bovendien een mooie extra korting!

Ontdek het aanbod daguitstappen

Begeleide groepsreizen

OZ Vakantiepromo'sOZ groepsreizen is jouw garantie voor kwalitatieve en hoogstaande vakanties begeleid door een Nederlandstalige gids. Je reist in kleine groep met een persoonlijke aanpak. Het zeer divers aanbod gaat van een rondreis in Costa Rica tot een riviercruise in Rusland. Gegarandeerd aandacht voor cultuur en natuur, maar ook voor couleur locale en persoonlijke beleving.

Lees meer over de OZ groepsreizen

K&K Jeugdvakanties

Kriebels & KurenSamen met andere kids van jouw leeftijd op vakantie in het buitenland of in België? Dat kan! Coole en goed opgeleide monitoren nemen je mee! Fun in de sneeuw of onvergetelijke avonturen onder de zon. 

Het professionele team van K&K organiseert je vakantie en bezorgt jou en vele anderen, een onuitwisbare jeugdherinnering. Oh ja! Voor OZ501 klanten zijn er bovendien fikse tussenkomsten!

Ontdek alle K&K jeugdvakanties