OZ vakantievilla’s in de Provence

OZ Vakantieverblijven in MalauceneLeven als een god in Frankrijk doe je in een van onze 4-sterren vakantievilla’s in Malaucène. Elke villa heeft een verwarmd privézwembad en alle nodige voorzieningen. De ideale uitvalsbasis om de Mont Ventoux te beklimmen of om de rijke cultuur, gastronomie en natuur van de Provence te ontdekken!

Boek nu je vakantie in Malaucène!

K&K Jeugdvakanties

Kriebels & KurenSamen met andere kids van jouw leeftijd op vakantie in het buitenland of in België? Dat kan! Coole en goed opgeleide monitoren nemen je mee! Fun in de sneeuw of onvergetelijke avonturen onder de zon. 

Het professionele team van K&K organiseert je vakantie en bezorgt jou en vele anderen, een onuitwisbare jeugdherinnering. Oh ja! Voor OZ501 klanten zijn er bovendien fikse tussenkomsten!

Ontdek alle K&K jeugdvakanties

OZ vakantieverblijven aan de Belgische kust 

OZ Vakantie aan zeeOf je nu een weekendje met zijn tweetjes wil uitwaaien of liever twee weken strandplezier beleeft met je gezin, we hebben heel wat in petto!
In Sint-Idesbald logeer je op de zeedijk, steeds met zicht op zee en op een steenworp van het centrum. In de Haan geniet je van ruime en modern ingerichte appartementen voorzien van alle comfort. Als OZ501 klant geniet je een prijsvoordeel van 20% op de marktprijzen.

Heerlijk uitwaaien aan zee

Daguitstappen

OZ Vakantie aan zeeSamen op uitstap? Dat kan! Onze daguitstappen worden steeds populairder. Niet in het minst door de uitstekende organisatie, de zeer gewaardeerde OZ gidsen en begeleiders én het budgetvriendelijk prijskaartje. OZ501 klanten krijgen bovendien een mooie extra korting!

Ontdek het aanbod daguitstappen