De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer

Idee Kids en Kriebels & Kuren worden… Heyo!

Vanaf september delen Idee Kids en K&K hun ervaring, kennis en aanbod als één merk: Heyo. Voor de reeds geboekte zomer -en of herfstvakanties verandert er niets. De voordelen voor OZ en Partena klanten blijven dezelfde bij het reserveren van een Idee Kids kamp of een K&K vakantie. Nog niet ingeschreven? Kijk dan op www.kriebelsenkuren.be of www.ideekids.be.

Vanaf 1 september 2021 kan je het winteraanbod 2022 reserveren via www.heyo.be.

Heyo aanbod krokus en pasen 2022

Er valt zoveel te beleven bij Heyo. Is jouw tiener wild van skiën, snowboarden of paardrijden? Deze vakantiekampen vliegen de deur uit. Mis ze niet! Verzeker nu je plekje voor de krokus- en paasvakantie 2022.

Ontdek het aanbod op heyo.be

OZ vakantieverblijven aan de Belgische kust 

OZ Vakantie aan zeeOf je nu een weekendje met zijn tweetjes wil uitwaaien of liever twee weken strandplezier beleeft met je gezin, we hebben heel wat in petto!
In Sint-Idesbald logeer je op de zeedijk, steeds met zicht op zee en op een steenworp van het centrum. In de Haan geniet je van ruime en modern ingerichte appartementen voorzien van alle comfort. Als OZ501 klant geniet je een prijsvoordeel van 20% op de marktprijzen.

Heerlijk uitwaaien aan zee

OZ vakantievilla’s in de Provence

OZ Vakantieverblijven in MalauceneLeven als een god in Frankrijk doe je in een van onze 4-sterren vakantievilla’s in Malaucène. Elke villa heeft een verwarmd privézwembad en alle nodige voorzieningen. De ideale uitvalsbasis om de Mont Ventoux te beklimmen of om de rijke cultuur, gastronomie en natuur van de Provence te ontdekken!

Boek nu je vakantie in Malaucène!