OZ gezinsvakanties winter 2017

Wil je samen met je gezin een onvergetelijke vakantie beleven?

Je kinderen krijgen skilessen bij de plaatselijke skischool met begeleiding van Nederlandstalige K&K monitoren. Ondertussen trekken de ouders op sneeuwavontuur. In een ongedwongen en open sfeer, maken we na de sneeuwpret tijd voor plezierig samenzijn en gezellige animatie voor jong en oud.

Aanbod OZ Gezinsvakanties

Het nieuwe aanbod voor het winterseizoen 2018 wordt aan het einde van de zomer bekendgemaakt. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Blader even door de brochure van afgelopen winterseizoen of lees de testimonials van onze gasten.

Keuze te over!

Oostenrijk of Frankrijk? Verblijf in een hotel of appartement? Er is voor elk wat wils! We garanderen je onvergetelijke familiale momenten en bergen aan mooie herinneringen! 

Ervaren monitoren

Het team van meer dan 500 ervaren Nederlandstalige K&K monitoren maakt er een onvergetelijke vakantie van.

Formule

Wat houdt een OZ gezinsvakantie juist in? Kijk snel op de pagina Formule.

Meer info?

Contacteer je persoonlijke klantenadviseur. Je vindt zijn of haar gegevens in Mijn OZ. Nog geen OZ klant? Bel dan naar 03 201 85 55.

Boek een OZ Gezinsvakantie en je kan rekenen op

Aantrekkelijke prijzen met nog extra kortingen voor OZ501 klanten. Uitstekend opgeleide, geëvalueerde en gemotiveerde monitoren.
Een ruim en gevarieerd aanbod voor kerst, krokus en Pasen, voor alle soorten gezinnen! Een beperkte annuleringsdekking, verzekering BA en lichamelijke ongevallen.