OZ Gezinsvakanties 2018

Wil je samen met je gezin een onvergetelijke vakantie beleven?

Zoek je gezinsvakantie

Vakantie type*
Land

Montalbert - MMV Hotel Les Sittelles

Frankrijk - Savoie

Score NIEUW

nieuw

Welkom in het gezellige Montalbert aan de voet van het skigebied La Grande Plagne. Vanuit het hotel heb je een prachtig zicht op de Mont Blanc. De nieuwe kabelbaan brengt ons in minder dan 7 minuten naar de top van Le Fornelet op 1970m.

Flachau - Hotel Salzburgerhof - ADULTS ONLY

Oostenrijk - Salzburgerland

Score NIEUW

nieuw adults only

Nieuw in ons aanbod: een skivakantie enkel voor volwassenen! Ons hotel ligt in de dorpskern van Flachau, op wandelafstand van de skilift. Na het skiën genieten we van het zonneterras en de mooie wellness in ons hotel.

Flaine - VCS Flaine - TUSSENSEIZOEN

Frankrijk - Haute Savoie

50 euro extra korting

We logeren in het meest sneeuwzekere gebied van Le Grand Massif, met een hoogte tot 3.200m. De skilift is op wandelafstand van ons hotel. Kinderen vanaf 3 maanden kunnen terecht in de kinderclub, voor kinderen van 3 en 4 jaar is er ski-initiatie. Na het skiën ontspannen we met animatie of in de wellness van het hotel.

Val Cenis - MMV Hotel Le Val Cénis

Frankrijk - Savoie

Welkom in Val Cénis, een mooi en familiaal skigebied met een hoogte tot 2.800 m. We logeren er in een hotel op de piste met eigen zwembad en wellness. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Bij voldoende sneeuw kunnen we de skilift direct aan ons hotel nemen.

Montgenèvre - VCS Montgenèvre

Frankrijk - Hautes-Alpes

Dit skigebied is ideaal voor beginnende skiërs en gezinnen met jonge kinderen. Kinderen van 3 of 4 jaar kunnen terecht in de Jardin des Neiges, voor kinderen van 5 tot 17 jaar is er skiles. Snowboarden is mogelijk vanaf 8 jaar. De skilift ligt vlak naast ons hotel dus je bent meteen vertrokken. Na het skiën kan je relaxen op ons zonneterras of in de sportzaal.

Flaine - VCS Flaine

Frankrijk - Haute Savoie

We logeren in het meest sneeuwzekere gebied van Le Grand Massif, met een hoogte tot 3.200 m. De skilift is op wandelafstand van ons hotel. Kinderen vanaf 3 maanden kunnen terecht in de kinderclub, voor kinderen van 3 en 4 jaar is er ski-initiatie. Na het skiën ontspannen we met animatie of in de wellness van het hotel.

Rechtzetting: in onze brochure staat helaas een foutje in de datum. Deze vakantie loopt van 31/3 tot 7/4/2018. 

Les Menuires - VCS Les Ménuires

Frankrijk - Savoie

zondag tot zondag

In het grootste skigebied ter wereld, Les 3 Vallées, logeren we bij hotel Village Club du Soleil. Het hotel ligt op de skipiste, handig! Kinderclub is voorzien voor kinderen vanaf 3 maanden. Voor 3- en 4-jarigen is er ski-initiatie voorzien, de oudere kinderen kunnen 4 uur per dag terecht in de skiles. Ontspannen kan op ons eigen zonneterras.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

De vermelde prijzen zijn afgeronde maximumprijzen voor een volwassene. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de gezinsvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.