OZ Gezinsvakanties - 2020

OZ Gezinsvakanties 2020

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Uderns - Hotel Bachmayerhof

Oostenrijk - Tirol

Hotel Bachmayerhof*** heeft grote, comfortabele familiekamers tot 6 personen. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Na de ski pret amuseren we ons bij de après-ski of in de gratis wellness oase. Alle beschikbare kamers zijn op aanvraag. Zodra het hotel bevestigt dat uw kamer nog vrij is dan bezorgen we u de definitieve bevestiging.

Ebbs - Hotel Sattlerwirt

Oostenrijk - Tirol

Een populair skigebied dat makkelijk bereikbaar is met de auto. Wees welkom in Ebbs. We logeren er in een hotel dat exclusief gereserveerd is voor onze groep, sfeer gegarandeerd. We gaan dagelijks met de skibus naar Hopfgarten waar de kinderen van 5 tot 17 jaar skiles krijgen. We genieten van de uitstekende keuken en de luxueuze wellness ruimte.

Uderns - Pension Traube

Oostenrijk - Tirol

Pension Traube*** heeft ruime comfortabele kamers tot 4 personen. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Na de ski pret amuseren we ons bij de après-ski of in de gratis wellness oase.  Alle beschikbare kamers zijn op aanvraag. Zodra het hotel bevestigt dat uw kamer nog vrij is dan bezorgen we u de definitieve bevestiging.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

De vermelde prijzen zijn afgeronde maximumprijzen voor een volwassene. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de gezinsvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.