OZ Gezinsvakanties - 2020

OZ Gezinsvakanties 2020

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Uderns - Hotel Bachmayerhof/Familienhaus

Oostenrijk - Tirol

Hotel Bachmayerhof/Familienhaus*** is exclusief gereserveerd voor onze groep. We logeren er in grote, comfortabele familiekamers. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Na de ski pret amuseren we ons in onze speelruimte, bij de après-ski of in de gratis wellness oase.

Uderns - Pension Traube

Oostenrijk - Tirol

Pension Traube is exclusief gereserveerd voor onze groep. We logeren er in comfortabele kamers. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Na de ski pret amuseren we ons in onze speelruimte, bij de après-ski of in de gratis wellness oase.
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

De vermelde prijzen zijn afgeronde maximumprijzen voor een volwassene. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de gezinsvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.