OZ gezinsvakanties winter 2017

Testimonials

De complete formule is geweldig

Serge en Kinga met hun dochters Pauline (4) en Olivia (2)

"We gaan in de toekomst zeker opnieuw met de kinderen op gezinsvakantie omdat de complete formule ons aansprak: de skilessen, het prachtverblijf, het gevarieerde buffet, het skimateriaal, de super animatie en ontvangst ... alles is is inbegrepen voor een juiste prijs. Ik ski én snowboard graag. Omdat we het materiaal in het hotel zelf halen, hoef ik niet te kiezen. De ene dag sta ik op de latten, de volgende dag ruil ik de ski's in voor een snowboard. Onze dochters blijven overdag in de opvang met ski-initiate. Pauline en Olivia hebben zoveel skiplezier dat ze er niet meer weg willen."

Allerlei activiteiten zorgen voor een goede ambiance

Familie Desai - Banerji

"We zijn al een keer of negen met ons gezin meegeweest op all-in skivakantie, telkens in Frankrijk. De kinderen krijgen skiles van de ESF en er is steevast een monitor bij die vertaalt, steunt, helpt en aanmoedigt.
Kriebels & Kuren kiest haar monitoren heel zorgvuldig. Ze zijn echt begaan met de kinderen en hun ouders, ze doen hun job prima. En 's avonds zorgen ze met allerlei activiteiten voor een goede ambiance. We hebben op vakantie een zestal families leren kennen waar we goed mee overeenkomen. Daarom spreken we nu telkens af om samen te boeken. In augustus of september schrijf ik iedereen in. De OZ tegemoetkoming van € 17 per dag per persoon is mooi meegenomen."

De kinderen zijn na afloop altijd een beetje verdrietig

Familie Legley

“De voorbije drie jaar zijn we met OZ op wintervakantie geweest. Telkens naar een andere plek in Frankrijk. Dat viel steeds goed mee. We gingen reeds naar Les Ménuires: comfortabel en een goede ligging ten opzichte van de skipistes. De grootste troef zijn de skilessen voor de kinderen, in een groep met leeftijdsgenoten en met Nederlandstalige monitoren. Ze vinden dat echt plezant en zijn altijd een beetje verdrietig als de vakantie is afgelopen. En terwijl zij les krijgen, zijn wij vrij om zelf te skiën.
Ook de omkadering is altijd tot in de puntjes verzorgd. De randactiviteiten zijn een meerwaarde. We leren telkens nieuwe mensen kennen. En ja, als er een jeneverbar is, stijgt de graad van plezantheid naarmate de avond vordert. Heel leuk was ook de barbecue, op de middag en in de sneeuw. Dat deed ons zin krijgen om zeker ook volgend jaar voor OZ Wintervakanties te kiezen.”
 

Wij gaan met ons gezin al meer dan 10 jaar op wintervakantie met OZ

Familie Van Campenhout - Van Den Herreweghe

“De Nederlandstalige begeleiding en de randanimatie voor de kinderen is écht amusant. Ook voor ons wordt er vaak iets georganiseerd. Spelletjes, een quiz, mijn vrouw en ik zijn habitués. Wij sluiten vaak de bar! Onze zoon van 16 en dochter van 11 gaan allebei nog graag mee. De sfeer op deze wintervakanties is super, de reisformule vind je nergens goedkoper.”