OZ Gezinsvakanties 2019

OZ Gezinsvakanties Winter 2019

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Flachau - Hotel Salzburgerhof - ADULTS ONLY

Oostenrijk - Salzburgerland

OZ Gezinsvakanties 2019 - adults only

Ons hotel ligt in de dorpskern van Flachau, op wandelafstand van de skilift. Na het skiën genieten we van het zonneterras en de mooie wellness in ons hotel.

Deze kamers zijn op aanvraag, je reservatie is pas definitief na bevestiging van het hotel.

Flaine - VCS Flaine - TUSSENSEIZOEN

Frankrijk - Haute Savoie

OZ Gezinsvakanties 2019 - sterproduct

We logeren in het meest sneeuwzekere gebied van Le Grand Massif, met een hoogte tot 3.200 m. De skilift is op wandelafstand van ons hotel. Kinderen vanaf 3 maanden kunnen terecht in de kinderclub, voor kinderen van 3 en 4 jaar is er ski-initiatie. Na het skiën ontspannen we met animatie of in de wellness van het hotel.

Flaine - VCS Flaine

Frankrijk - Haute Savoie

OZ Gezinsvakanties 2019 - sterproduct

We logeren in het meest sneeuwzekere gebied van Le Grand Massif, met een hoogte tot 3.200m. De skilift is op wandelafstand van ons hotel. Kinderen vanaf 3 maanden kunnen terecht in de kinderclub, voor kinderen van 3 en 4 jaar is er ski-initiatie. Na het skiën ontspannen we met animatie of in de wellness van het hotel.

Val Cenis - MMV Hotel Le Val Cénis

Frankrijk - Savoie

All inclusive

Welkom in Val Cénis, een mooi en familiaal skigebied met een hoogte tot 2.800 m. We logeren er in een hotel op de piste met eigen zwembad en wellness. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Bij voldoende sneeuw kunnen we de skilift direct aan ons hotel nemen. Aan de bar is de All Inclusive drankenformule inbegrepen.

Les Menuires - VCS Les Ménuires

Frankrijk - Savoie

OZ Gezinsvakanties 2019 - zondag tot zondag

In het grootste skigebied ter wereld, Les 3 Vallées, logeren we bij hotel Village Club du Soleil. Het hotel ligt op de skipiste, handig! Er is een Kinderclub voor kinderen vanaf 3 maanden. Voor 3- en 4-jarigen is er ski-initiatie voorzien, de oudere kinderen kunnen 4 uur per dag terecht in de skiles. Ontspannen kan op ons eigen zonneterras.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

De vermelde prijzen zijn afgeronde maximumprijzen voor een volwassene. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de gezinsvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.