OZ Gezinsvakanties 2019

OZ Gezinsvakanties Winter 2019

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Flaine - VCS Flaine

Frankrijk - Haute Savoie

OZ Gezinsvakanties 2019 - sterproduct

We logeren in het meest sneeuwzekere gebied van Le Grand Massif, met een hoogte tot 3.200m. De skilift is op wandelafstand van ons hotel. Kinderen vanaf 3 maanden kunnen terecht in de kinderclub, voor kinderen van 3 en 4 jaar is er ski-initiatie. Na het skiën ontspannen we met animatie of in de wellness van het hotel.

De beschikbare kamer(s) zijn op aanvraag.

Val Cenis - MMV Hotel Le Val Cénis

Frankrijk - Savoie

All inclusive

Welkom in Val Cénis, een mooi en familiaal skigebied met een hoogte tot 2.800 m. We logeren er in een hotel op de piste met eigen zwembad en wellness. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Bij voldoende sneeuw kunnen we de skilift direct aan ons hotel nemen. Aan de bar is de All Inclusive drankenformule inbegrepen.

De beschikbare kamer(s) zijn op aanvraag.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

De vermelde prijzen zijn afgeronde maximumprijzen voor een volwassene. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de gezinsvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.