OZ gezinsvakanties winter 2017

OZ Gezinsvakanties winter 2017

Zoek je gezinsvakantie

Vakantie type*
Land

Montgenèvre - VCS Montgenèvre tussenseizoen

Frankrijk - Hautes-Alpes

Score 8,2/10

K&K Jeugdvakanties skiSterproduct K&K Jeugdvakanties €50 extra korting

We verblijven hier buiten de schoolvakantie, ideaal voor gezinnen met jonge kindjes. Kinderen van 3 of 4 jaar kunnen terecht in de Jardin des Neiges, voor kinderen van 5 en 6 jaar is er ski-initiatie voorzien. De skilift ligt vlak naast ons hotel dus je bent meteen vertrokken. 's Avonds kan je relaxen op ons zonneterras of onze eigen sportzaal.

Flaine - VCS Flaine

Frankrijk - Haute Savoie

Score 8,3/10

K&K Jeugdvakanties ski

We logeren in het meest sneeuwzekere gebied van Le Grand Massif, met een hoogte tot 3.200m. De skilift is op wandelafstand van ons hotel. Kindjes vanaf 3 maanden kunnen terecht in de kinderclub, voor kinderen van 3 en 4 jaar is er ski-initiatie. 's Avonds ontspannen we met animatie of in de wellness van het hotel.

Val Cenis - MMV Hotel Le Val Cénis

Frankrijk - Savoie

Score NIEUW

K&K Jeugdvakanties ski

Welkom in Val Cénis, een mooi en familiaal skigebied met een hoogte tot 2.800m. We logeren er in een hotel op de piste met eigen zwembad en wellness. Voor alle kinderen van 5 tot 17 jaar is er dagelijks skiles. Bij voldoende sneeuw kunnen we de skilift direct aan ons hotel nemen.

Montgenèvre - VCS Montgenèvre Paasvakantie

Frankrijk - Hautes-Alpes

Score NIEUW

K&K Jeugdvakanties skiK&K Jeugdvakanties snowboardSterproduct K&K Jeugdvakanties €50 extra korting

Dit skigebied is ideaal voor beginnende skiërs en gezinnen met jonge kindjes. Kinderen van 3 of 4 jaar kunnen terecht in de Jardin des Neiges, voor kinderen van 5 tot 17 jaar is er skiles. Snowboarden is mogelijk vanaf 8 jaar. De skilift ligt vlak naast ons hotel dus je bent meteen vertrokken. 's Avonds kan je relaxen op ons zonneterras of onze eigen sportzaal.

Les Arcs - MMV Hotel Les Mélèzes

Frankrijk - Savoie

Score NIEUW

K&K Jeugdvakanties skiK&K Jeugdvakanties snowboardNieuw

Vanuit Les Arcs hebben we toegang tot de skigebieden Les Arcs, Peisey en Vallendry. Ideaal voor elk skiniveau! Heb je meer zin om te snowboarden? Dat kan voor iedereen vanaf 8 jaar. 's Avonds relaxen we samen met de K&K monitoren of genieten we van de wellness-faciliteiten.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

De vermelde prijzen zijn afgeronde maximumprijzen voor een volwassene. Met uitzondering van de appartementenformule in Montgenèvre: hier ziet u de volwassenenprijs op basis van een appartement 2P4 bezet door 3 personen. De prijs voor OZ501 klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Onder voorbehoud goedkeuring CDZ. Kriebels & Kuren vzw, Boomsesteenweg 5, 2610 Wilrijk, organiseert de gezinsvakanties en is erkend door het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap als landelijke jeugdvereniging en is een initiatief van onder meer de stichtende leden OZ501 en Xerius Kinderbijslagfonds. OZ is de overkoepelende naam van een aantal entiteiten waaronder Kriebels & Kuren vzw en OZ501.