samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81. Wij helpen je graag verder. 

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Toscane - De Kleine parels van Toscane

Italië - Europa

Langs prachtige Italiaanse landschappen en wijngaarden

Toscane heeft naast de verschillende bekende steden een waaier aan charmante plaatsjes waar de tijd stil is blijven staan. Deze liggen vaak in een mooi landschap met glooiende heuvels, bezaaid met cipressen en wijngaarden. Het is tijdens deze rondreis dat we de minder bekende, maar daarom niet minder mooie dorpen en steden zullen bezoeken.

Londen - Ongekend Londen

Verenigd Koninkrijk - Europa

Op ontdekkingsreis langs unieke plekjes in de Engelse hoofdstad

Tijdens deze vierdaagse reis laten we je kennismaken met enkele pareltjes van Londen. Niet de Tower, Big Ben of Westminster, maar net diegenen die minder bekend zijn. Ze zijn echter zeker niet minder interessant. Het wordt een unieke reis waarbij je Londen op andere manier leert kennen. Daarom is deze reis alleen een aanrader als je de Engelse hoofdstad al bezocht hebt.

Lotharingen - Lotharingen

Frankrijk - Europa

Drie prachtige steden bezoeken in één adem

Vlakbij en toch ongekend. Spijtig, want Lotharing heeft drie zeer interessante steden. Die we telkens tijdens een wandeling zullen ontdekken. Metz met zijn mooie kathedraal, een aangenaam oud centrum dat grotendeels autovrij is en het Centre Pompidou.  Nancy, dat de grootste stad van deze streek is en bekend staat voor het verbluffende Stanislasplein en zijn gebouwen in art nouveaustijl. Verdun is dan weer een belangrijke naam in de Franse geschiedenis en getuige van een van de zwaarste veldslagen in de Eerste Wereldoorlog.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ klanten is het OZ voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.