samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81. Wij helpen je graag verder. 

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Lotharingen - Lotharingen

Frankrijk - Europa

Drie prachtige steden bezoeken in één adem

Vlakbij en toch ongekend. Spijtig, want Lotharing heeft drie zeer interessante steden. Die we telkens tijdens een wandeling zullen ontdekken. Metz met zijn mooie kathedraal, een aangenaam oud centrum dat grotendeels autovrij is en het Centre Pompidou.  Nancy, dat de grootste stad van deze streek is en bekend staat voor het verbluffende Stanislasplein en zijn gebouwen in art nouveaustijl. Verdun is dan weer een belangrijke naam in de Franse geschiedenis en getuige van een van de zwaarste veldslagen in de Eerste Wereldoorlog.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ klanten is het OZ voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.