samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81. Wij helpen je graag verder.

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Athene - KLASSIEKE RONDREIS GRIEKENLAND

Griekenland - Europa

NIEUW
Land van goden en mythes. We rijden door Griekenland. De bakermat van de Europese beschaving herbergt vele schatten. We brengen een uitgebreid bezoek aan de bekende steden Athene, Sparta, Mistras en Olympia. Op ons pad treffen we onder meer tempels, archeologische sites, musea en grotten. We proeven er verder van de rijke Griekse keuken. Kortom leven als God in … Griekenland.

Parma - EMILIA ROMAGNA

Italië - Europa

NIEUW
Op ontdekkingstocht door de middeleeuwen. Emilia Romagna, een van de rijkste regio’s van Italië, heeft heel wat te bieden. In de goed bewaarde steden wanen we ons even in de middeleeuwen. We bewonderen schitterende kerken, fraaie kunstwerken en robuuste kastelen. Ook San Marino staat op het programma. Met zijn onbedorven landschappen en prachtige heuvels met forten en wijnhuizen is deze regio een absolute must-see. En natuurlijk mag het lekkere eten waarvoor deze streek bekend staat, niet ontbreken tijdens onze reis!

Tours - KASTELEN VAN DE LOIRE

Frankrijk - Europa

NIEUW
In de ‘Tuin van Frankrijk’ wandelt u met dezelfde elegantie en verfijning als de vorsten en edelen van weleer. Niet voor niets werd de Loirevallei uitgekozen als verblijfplaats van de Franse koningen. Het landschap is er van een ingetogen klasse. Bossen en weilanden gaan vrijwel ongemerkt in elkaar over. Meer dan honderd kastelen hebben ongetwijfeld allemaal hun eigen charme, maar een aantal springen er echt uit: Chenonceau, Azay-le-Rideau, Blois, Chambord, Amboise en Villandry. Elke liefhebber van imposante renaissancekastelen kan hier zijn hart ophalen.

Bath - BATH

Verenigd Koninkrijk - Europa

NIEUW

Reis met ons mee naar Bath aan de rivier Avon.

We ontdekken er eeuwenoude Romeinse thermen, de prachtige landhuizen en erfgoed uit de middeleeuwen. Je wordt ondergedompeld in de Engelse cultuur en geniet van voldoende vrije tijd.

Oxford - COTSWOLDS

Verenigd Koninkrijk - Europa

Score 9,4/10
De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes opgetrokken uit de lokale ‘gouden’ zandsteen. Het is een bijzonder populaire streek met romantische natuurgebieden en een rijke geschiedenis.

Madeira - MADEIRA

Portugal - Europa

Verdwaal in de charmante, smalle straatjes van Funchal, wandel door het geweldige groen van West-Madeira en roetsj met een houten slee van een helling.
De Nederlandstalige reisleider en gidsen tonen jou het mooiste van Madeira.

Krakau - KRAKAU

Polen - Europa

NIEUW
Wereldstad met statige en elegante sfeer. Krakau is de 2de grootste stad van Polen en een van de belangrijkste cultuursteden in Midden-Europa. Je kijkt er je ogen uit op alle bezienswaardigheden. Op elke straathoek valt er wel iets te beleven. Aan de overkant van de rivier vind je er bezienswaardigheden die de Tweede Wereldoorlog gedenken, zoals de fabriek van Oskar Schindler. Bovendien is het een goede uitvalsbasis om het concentratiekamp Auschwitz Birkenau te bezichtigen.

Amiens - NOORD-FRANKRIJK

Frankrijk - Europa

De Eerste Wereldoorlog tekent onze geschiedenis. Ook in het Noorden van Frankrijk vinden we de sporen ervan terug. Ga mee op trip en ontdek de herinneringen van deze periode.

Erevan - ARMENIE

Armenië - Azië

NIEUW
Historisch kruispunt tussen oost en west. In Armenië voel je je onmiddellijk thuis. Maak kennis met de bewogen geschiedenis van het oudste christelijke land ter wereld terwijl je geniet van de wonderschone natuur en de mooiste kloosters ontdekt. Tussen de gezellige Armeniërs is het fijn vertoeven: we proeven van oude tradities, de oosterse gastvrijheid en een bourgondische levensstijl.

Rome - ROME WINTERCITYTRIP

Italië - Europa

NIEUW
Rome is tijdens de maand december extra rustig. Het ideale moment voor een citytrip dus. We genieten van alle kunstschatten die de stad rijk is. Met als kers op de taart: de unieke kerstsfeer. De trip is bovendien een feest voor je smaakpapillen, want elke avond eten we in een ander restaurant.
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ klanten is het OZ voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.