samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81. Wij helpen je graag verder.

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Rome - ROME WINTERCITYTRIP

Italië - Europa

NIEUW
Rome is tijdens de maand december extra rustig. Het ideale moment voor een citytrip dus. We genieten van alle kunstschatten die de stad rijk is. Met als kers op de taart: de unieke kerstsfeer. De trip is bovendien een feest voor je smaakpapillen, want elke avond eten we in een ander restaurant.
Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ klanten is het OZ voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.