samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81 of vul het online contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

New York - NEW YORK

Verenigde Staten - Noord-Amerika

OZ Groepsreizen Verre reizen 

Verre reizen

New York, New York! Wie droomt er nu niet van de fonkelende Big Apple? Deze stad heeft zoveel gezichten dat er voor elk wat wils is. Samen met Patrick van Rosendaal en zijn team organiseren we 4 uitstappen in New York. Patrick is een Belgische New Yorker, trendwatcher en enthousiaste gids die zijn passie voor New York graag met je deelt.

Lo-Reninge - FIETSVAKANTIE LO

Belgie - Europa

Score NIEUW
OZ Groepsreizen sport 

Sportvakantie

Voor deze recreatieve fietsvakantie trekken we naar de Westhoek, waar onze gidsen een leerrijke en ontspannen fietsprogramma in petto hebben. We verblijven in de Oude Abdij te Lo, een ideale uitvalsbasis voor onze dagelijkse fietsritten. Plaatselijke natuurgidsen nemen ons vijf dagen mee op tocht om de Westhoek van binnen en van buiten te leren kennen.

Bilbao - BILBAO & SAN SEBASTIAN

Spanje - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

Bilbao en San Sebastian zijn de twee belangrijkste steden van het Baskenland. Ze liggen beide aan de golf van Biskaje. San Sebastian heeft een prachtige ligging aan de voet van de Pyreneeën, rond een beschutte baai dicht bij de Franse grens. De stad groeide in de 19de eeuw uit tot een mondaine badplaats met de ontspannen sfeer van een kleine stad, brede straten en elegante gebouwen. Bilbao is met de bouw van het moderne Guggenheim-museum, een nieuwe metro, de Isozaki-torens en het concertgebouw Palacio Euskalduna, een moderne, artistieke stad geworden waar je heerlijk winkelt, musea bewondert en de grootste overdekte markt van Spanje bezoekt. Over de pracht van het oude stadscentrum raak je nauwelijks uitgepraat! ‘Pintxos’ eten bij een heerlijk glas Txakoli in de oude straatjes, is een feest op zich. Stap één van de gezellige ‘sidrerías’ binnen en ontdek tijdens deze citytrip wat deze steden zo speciaal maakt!

Lyon - RIVIERCRUISE RHÔNE

Frankrijk - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

De Rhône is met haar 812 km lengte en een stroomgebied van 98.000 m² één van de machtigste rivieren van Frankrijk. En wat te denken van de prachtige steden langs de oevers van deze rivier? Hoe kan je deze indrukwekkende streek beter dan via een rustgevende cruisetocht verkennen? Comfort, luxe en rust op een prachtig cruiseschip, gecombineerde met heerlijke uitstapjes aan land ... een unieke ervaring voor elke reiziger die van avontuur en romantiek houdt!

Oxford - COTSWOLDS

Verenigd Koninkrijk - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

In de voetsporen van Shakespeare.
De Cotswolds ligt in het hartje van Engeland en staat bekend om zijn mooie glooiende heuvels en zijn idyllische dorpjes opgetrokken uit de lokale ‘gouden’ zandsteen. Het is een bijzonder populaire streek met romantische natuurgebieden en een rijke geschiedenis.

Milaan - CHRISTMASSHOPPING MILAAN

Italië - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

Ben je dol op de kerstsfeer? Ga dan mee naar Milaan en ontdek er het prachtige culturele erfgoed in een winters kleedje. Milaan heeft natuurlijk meer te bieden dan
geschiedenislessen. Samen met Parijs is de stad toonaangevend op gebied van de haute couture. De culturele hoogtepunten beleven we samen, daarnaast is er voldoende vrije tijd om heerlijk te shoppen in de prachtige winkelstraten.

Halberstadt - NIEUWJAAR IN DE HARZ

Duitsland - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

Harz, onbekend en onbemind? We nemen je graag mee om de hoogtepunten van deze streek te ontdekken. Het meest noordelijke middelgebergte van Duitsland heeft eigenlijk alles: cultuur, natuur, steden, … De keizerstad Goslar met haar schilderachtige vakwerkhuizen en het sprookjesachtige Quedlinburg zijn allebei Unesco-werelderfgoed. 'Must see’ is Wernigerode met haar vakwerkhuizen in verschillende bouwstijlen. Het is ook de streek van paleizen en burchten en van het fascinerende natuurgebied van de Hoch-Harz. Reis met ons mee en beleef in het Brockenmassief het verhaal van heiligen, heksen en duivels.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ501 klanten is het OZ501 voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ501 klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.