samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81. Wij helpen je graag verder. 

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Abu Dhabi - Abu Dhabi en het Louvremuseum

Arabische Emiraten - Azië

NIEUW

Pracht en praal in de Emiraten

Luxe, exclusieve stranden, futuristische winkelparadijzen en cultuur: Abu Dhabi heeft het allemaal. Ga met ons op stap naar het Louvre, het zustermuseum van Het Louvre in Parijs, Jumeirah Etihad Towers ... Kortom, pracht en praal zoals je het nog nooit gezien hebt!

Londen - Christmasshopping in Londen

Verenigd Koninkrijk - Europa

Cultuur opsnuiven in een prachtige kerstsfeer

Deze driedaagse reis is een aangename combinatie van sightseeing en shoppen. Met een gids bezoek je enkele toppers van de Engelse hoofdstad en daarnaast heb je veel vrije tijd om te winkelen in de prachtig versierde winkelstraten met beroemde winkels zoals Harrod’s.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ klanten is het OZ voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.