samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81. Wij helpen je graag verder. 

 

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Kopenhagen - Citytrip Kopenhagen

Denemarken - Europa

Kuieren in een sprookjesachtige stad

De hoofdstad van Denemarken is meer dan alleen maar de zeemeermin en Tivoli. Er is voor ieder wat wils: een aantal mooie musea, een romantische kasteel, kerken … Daarnaast kan je er aangenaam slenteren en winkelen in gezellige straten met talrijke toffe restaurantjes en cafés.

Home Counties - Graafschappen rond Londen

Verenigd Koninkrijk - Europa

Fraaie landhuizen in de graafschappen rond Londen

Deze streek tussen Londen en de Cotswolds is minder bekend maar heeft toch heel wat moois te bieden. Zoals enkel fraaie landhuizen, indrukwekkende tuinen en een mooie natuur. Ook de stad Coventry, dat zwaar te lijden had tijdens WOII, is opmerkelijk.

Sussex - Sussex en Zuid Engeland

Verenigd Koninkrijk - Europa

Zin in een afwisselende trip maar je wil niet al te ver reizen? Ga mee naar Zuid-Engeland. Zodra je op de ferry zit, heb je meteen een vakantiegevoel. Tijdens je reis wandel je over groene heuvels en kan je prachtige kustlijnen bewonderen. Bovendien ontdek je mysterieuze monumenten en charmante stadjes!

Noord-Spanje - Van Bilbao tot Santiago

Spanje - Europa

Van Bilbao tot Santiago de Compostella, reis mee langs de pelgrimsroute

Tijdens deze reis treden we in het voetspoor van de pelgrims en trekken we richting Santiago de Compostela. De autocar voert ons over de ruige bergen en vlakten van Noord-West-Spanje. Je vindt er adembenemende landschappen en prachtige steden. Het is alsof we een reis door de tijd maken, want we ontdekken er zowel architectuur uit de prille oudheid, als uit de moderne tijden.

Cévennes - Wandelvakantie Cévennes

Frankrijk - Europa

Een door Unesco beschermd wandelparadijs

Het ‘Parc National des Cévennes’ werd in 2011 opgenomen op de lijst van Unesco-werelderfgoed. Dit uitgestrekte nationaal park is dan ook een paradijs voor wandelaars die houden van ongerepte natuur. Bergen en hellingen wisselen elkaar af met diepe kloven, uitgesleten door rivieren zoals de Tarn. Bovendien vind je er tal van authentieke dorpjes en ook enkele van de bekende menhirs van Cham des Bondons liggen op ons pad. Tijdens deze reis maken we de mooiste wandelingen die mogelijk zijn in dit uitzonderlijke natuurgebied.

Île de France - Ile-de-France

Frankrijk - Europa

Op weg naar het historische hart van Frankrijk

We trekken naar deze prachtige plaats, centraal in Frankrijk. De reis brengt ons langs koninklijke vertrekken, kastelen en prachtige kunstcollecties. Kortom de droom van elke cultuurliefhebber!

Abu Dhabi - Abu Dhabi en het Louvremuseum

Arabische Emiraten - Azië

NIEUW

Pracht en praal in de Emiraten

Luxe, exclusieve stranden, futuristische winkelparadijzen en cultuur: Abu Dhabi heeft het allemaal. Ga met ons op stap naar het Louvre, het zustermuseum van Het Louvre in Parijs, Jumeirah Etihad Towers ... Kortom, pracht en praal zoals je het nog nooit gezien hebt!

Londen - Christmasshopping in Londen

Verenigd Koninkrijk - Europa

Cultuur opsnuiven in een prachtige kerstsfeer

Deze driedaagse reis is een aangename combinatie van sightseeing en shoppen. Met een gids bezoek je enkele toppers van de Engelse hoofdstad en daarnaast heb je veel vrije tijd om te winkelen in de prachtig versierde winkelstraten met beroemde winkels zoals Harrod’s.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ klanten is het OZ voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.