samen ontdekken en genieten OZ groepsreizen

Overzicht groepsreizen

Je kan tot vier dagen op voorhand online boeken. Wil je nog boeken voor een reis die al binnen 3 dagen of minder plaatsvindt? Neem dan contact met ons op via 078 15 81 81 of vul het online contactformulier in. Wij helpen je graag verder.

Zoek je OZ vakantie

Vakantie type*
Land
Plaats
Datum

Milaan - CHRISTMASSHOPPING MILAAN

Italië - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

Ben je dol op de kerstsfeer? Ga dan mee naar Milaan en ontdek er het prachtige culturele erfgoed in een winters kleedje. Milaan heeft natuurlijk meer te bieden dan
geschiedenislessen. Samen met Parijs is de stad toonaangevend op gebied van de haute couture. De culturele hoogtepunten beleven we samen, daarnaast is er voldoende vrije tijd om heerlijk te shoppen in de prachtige winkelstraten.

Halberstadt - NIEUWJAAR IN DE HARZ

Duitsland - Europa

OZ Groepsreizen Natuur cultuur 

Natuur/cultuur

Harz, onbekend en onbemind? We nemen je graag mee om de hoogtepunten van deze streek te ontdekken. Het meest noordelijke middelgebergte van Duitsland heeft eigenlijk alles: cultuur, natuur, steden, … De keizerstad Goslar met haar schilderachtige vakwerkhuizen en het sprookjesachtige Quedlinburg zijn allebei Unesco-werelderfgoed. 'Must see’ is Wernigerode met haar vakwerkhuizen in verschillende bouwstijlen. Het is ook de streek van paleizen en burchten en van het fascinerende natuurgebied van de Hoch-Harz. Reis met ons mee en beleef in het Brockenmassief het verhaal van heiligen, heksen en duivels.

Aantal items per pagina:
Je moet moet minstens 2 vakanties selecteren om te kunnen vergelijken.
Je kan maximaal 5 vakanties vergelijken.

OZ reizen nv, een erkend reisbureau (Erkenningsnummer 1245) dat behoort tot dezelfde groep als OZ501, organiseert de OZ Groepsreizen. De OZ begeleiders werken in opdracht van OZ reizen nv.

Prijs per persoon op basis van een dubbele kamer bezet door 2 personen. Cruiseprijzen zijn op basis van 2 personen in de voordeligste kajuit. In de vermelde prijs voor OZ501 klanten is het OZ501 voordeel van € 14,60/dag reeds verrekend. De vermelde prijzen zijn afgeronde prijzen. De prijs voor OZ501 klanten geldt enkel voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.