Over zorgvakanties

Over Casa Ametza

Zorgvakanties.be organiseert zorgvakanties voor klanten die minder goed te been zijn, in een rolstoel zitten of speciale zorg nodig hebben. Het aanbod vakanties is erg uitgebreid. Je kan naar: Lanzarote, Tenerife, Spaanse vasteland, Barcelona, Zuid-Afrika, Curaçao, Mallorca, Nieuwpoort, Brugge ... Zorgvakanties.be bekijkt elke aanvraag afzonderlijk en zorgt voor een reis op maat.

Voor wie?

  • Voor personen met een fysieke beperking (rolstoelgebruikers)
  • Oudere personen met verminderde mobiliteit of complexe medicatieschema's. 

Jij beslist!

Zorgvakanties.be wil je de grootst mogelijke vrijheid geven op een deugddoende vakantie te beleven. Ze bereiden jouw vakantie tot in de puntjes voor. Jij kiest de datum en de bestemming, Zorgvakanties.be zorgt voor de rest.

Zijn de deuren breed genoeg?

Het aanbod is niet oneindig, maar de voorgestelde bestemmingen kent Zorgvakanties.be door en door. Ze zijn ter plaatse geweest en hebben alles gecheckt: drempels, deurbreedte, toegankelijkheid van de badkamer, plaatsing van de lichtschakelaars, hoogte van de tafel, enzovoort.

Alleen op vakantie

Zelfs iemand die 95% rolstoelafhankelijk is, kan alleen op vakantie gaan. Assistentie tijdens de vlucht en transfers van en naar het hotel worden op voorhand geregeld. Ook assistentie tijdens het verblijf of specifiek materiaal kan voorzien worden. Er is voor alles een oplossing.