jeugdvakanties K&K zomer 2020

Voordelen van een K&K Jeugdvakantie

OZ vakantie, goed idee!Een K&K Jeugdvakantie heeft vele voordelen voor de kids, die beleven immers de tijd van hun leven. Maar er zijn ook voordelen voor de ouders, bijvoorbeeld op financieel vlak. Als OZ501 klant krijg je immers korting op de geboekte vakantie voor kinderen tot en met 18 jaar.

Meer info over de kortingen op K&K Jeugdvakanties

Monitor worden?

Monitor wordenBen je 16 jaar of ouder en heb je zin om kinderen en jongeren een fantastische vakantie te bezorgen? Word dan monitor bij Kriebels & Kuren! Je krijgt van ons een boeiende opleiding. Daarna mag je aan de slag in het jeugdwerk of vertrek je op vakantie met kinderen en jongeren richting de zon of richting de sneeuw.

Ontdek hoe je monitor kan worden

Kampen zonder overnachting

Samen met onze partner Idee Kids kunnen de allerjongsten vanaf 3 jaar nu ook op kamp zonder overnachting. Je kinderen kunnen er zich volledig uitleven en tegelijkertijd iets opsteken. Gekwalificeerde monitoren zorgen voor een perfecte begeleiding.

Ga naar de Idee Kids website

Ontdek het zomeraanbod

Het aanbod K&K jeugdvakanties voor de zomer- en herfstvakantie van 2020 staat online.

We gaan weer ravotten, paardrijden, knutselen, watersporten, chillen, wandelen, enz... dat het een lieve lust is.

Ontdek het aanbod

Contacteer de K&K Vakantiedienst

ContactDe medewerkers van de K&K Vakantiedienst zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9u tot 16u30 (m.u.v. vrijdag tot 16u) op 03 201 84 70.

Je kan ze ook een mailtje sturen via kriebelsenkuren@oz.be.