jeugdvakanties K&K zomer 2020

Idee Kids en Kriebels & Kuren worden… Heyo!

Vanaf september delen Idee Kids en K&K hun ervaring, kennis en aanbod als één merk: Heyo. Voor de reeds geboekte zomer -en of herfstvakanties verandert er niets. De voordelen voor OZ en Partena klanten blijven dezelfde bij het reserveren van een Idee Kids kamp of een K&K vakantie. Nog niet ingeschreven? Kijk dan op www.kriebelsenkuren.be of www.ideekids.be.

Vanaf 1 september 2021 kan je het winteraanbod 2022 reserveren via www.heyo.be.

Monitor worden?

Monitor wordenBen je 16 jaar of ouder en heb je zin om kinderen en jongeren een fantastische vakantie te bezorgen? Word dan monitor bij Kriebels & Kuren! Je krijgt van ons een boeiende opleiding. Daarna mag je aan de slag in het jeugdwerk of vertrek je op vakantie met kinderen en jongeren richting de zon of richting de sneeuw.

Ontdek hoe je monitor kan worden

We have the choice

OZ vakantie, goed idee!Base Camp 'I have the choice' is een tweedaagse samenkomst in augustus 2021 voor jongeren van 16 tot 25 jaar van diverse culturele achtergronden voor een hedendaags overgangsritueel naar volwassen worden.

Meer info

K&K Jeugdvakanties - 6 tot 18 jaar

Al meer dan 20 jaar staat K&K garant voor actieve vakanties vol avontuur voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Binnenland of buitenland? Wat je ook kiest, ze zijn er sowieso helemaal tussenuit!

Lees er alles over op www.kriebelsenkuren.be.

Ontdek het aanbod

Kampen zonder overnachting

Samen met onze partner Idee Kids kunnen de allerjongsten vanaf 3 jaar nu ook op kamp zonder overnachting. Je kinderen kunnen er zich volledig uitleven en tegelijkertijd iets opsteken. Gekwalificeerde monitoren zorgen voor een perfecte begeleiding.

 

Ga naar de Idee Kids website

Op vakantie met een beperking

Hannibal vakanties

Hannibal laat kinderen en jongeren met een beperking samen een onvergetelijke tijd beleven. Ontmoeting, ontspanning en plezier zijn het hoofddoel.

Meer info