K&K zomervakanties 2017

www.kriebelsenkuren.be

Kriebels & KurenKinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar beleven met K&K hun eigen vakantie. Het werd dus hoog tijd dat K&K ook een eigen webstek kreeg. Die vind je op www.kriebelsenkuren.be.
De K&K Jeugdvakanties en monitorenwerking staan hierop helemaal centraal.

Ga naar de Kriebels & Kuren website

Voordelen van een K&K Jeugdvakantie

OZ vakantie, goed idee!Een K&K Jeugdvakantie heeft vele voordelen voor de kids, die beleven immers de tijd van hun leven. Maar er zijn ook voordelen voor de ouders, bijvoorbeeld op financieel vlak. Als OZ501 klant krijg je immers korting op de geboekte vakantie voor kinderen tot en met 18 jaar.

Meer info over de kortingen op K&K Jeugdvakanties

Contacteer de K&K Vakantiedienst

ContactDe medewerkers van de K&K Vakantiedienst zijn elke werkdag telefonisch bereikbaar van 9u tot 16u30 (m.u.v. vrijdag tot 16u) op 03 201 84 70.

Je kan ze ook een mailtje sturen via kriebelsenkuren@oz.be.


Voor de thuisblijvers

Geen zin om te wachten op een postkaartje? Volg dan de belevenissen van jouw bengel op de K&K website. Daar bundelen we de verhaaltjes die we ontvangen van de K&K monitoren. Nog geen nieuws van jouw ukkepuk? Ga er dan vanuit: geen nieuws is goed nieuws.

Lees de K&K vakantieverhalen

Monitor worden?

Monitor wordenBen je 16 jaar of ouder en heb je zin om kinderen en jongeren een fantastische vakantie te bezorgen? Word dan monitor bij Kriebels & Kuren! Je krijgt van ons een boeiende opleiding. Daarna mag je aan de slag in het jeugdwerk of vertrek je op vakantie met kinderen en jongeren richting de zon of richting de sneeuw.

Ontdek hoe je monitor kan worden