jeugdvakanties K&K zomer 2020

Voordelen van een K&K Jeugdvakantie

OZ vakantie, goed idee!Een K&K Jeugdvakantie heeft vele voordelen voor de kids, die beleven immers de tijd van hun leven. Maar er zijn ook voordelen voor de ouders, bijvoorbeeld op financieel vlak. Als OZ501 klant krijg je immers korting op de geboekte vakantie voor kinderen tot en met 18 jaar.

Meer info over de kortingen op K&K Jeugdvakanties

Monitor worden?

Monitor wordenBen je 16 jaar of ouder en heb je zin om kinderen en jongeren een fantastische vakantie te bezorgen? Word dan monitor bij Kriebels & Kuren! Je krijgt van ons een boeiende opleiding. Daarna mag je aan de slag in het jeugdwerk of vertrek je op vakantie met kinderen en jongeren richting de zon of richting de sneeuw.

Ontdek hoe je monitor kan worden

Ontdek het winteraanbod

K&K Jeugdvakanties Krokus en Pasen 2021Het aanbod K&K jeugdvakanties voor de krokus- en paasvakantie van 2021 staat online.

We gaan weer skiën, snowboarden, ravotten, paardrijden, koken, wandelen, dieren verzorgen... dat het een lieve lust is.

Ontdek het aanbod

Kampen zonder overnachting

Samen met onze partner Idee Kids kunnen de allerjongsten vanaf 3 jaar nu ook op kamp zonder overnachting. Je kinderen kunnen er zich volledig uitleven en tegelijkertijd iets opsteken. Gekwalificeerde monitoren zorgen voor een perfecte begeleiding.

 

Ga naar de Idee Kids website

Op vakantie met een beperking

Hannibal laat kinderen en jongeren met een beperking samen een onvergetelijke tijd beleven. Ontmoeting, ontspanning en plezier zijn het hoofddoel.

Meer info