Kriebelsenkuren

Geen kamp, wel vakantie!

Onze kinderen hebben een druk leven, ze verdienen hun K&K vakantie dubbel en dik. Vergeet studeren en opruimen, denk liever aan megacoole dingen doen, lekker relaxen en nieuwe vrienden maken.
 

Keuze te over

Kinderen en jongeren van 5 tot 18 jaar beleven met K&K* de leukste vakanties! Met een groep leeftijdsgenoten en een stel knotsgekke K&K monitoren gaan ze op vakantie in binnen- en buitenland. Tijdens de paas- en zomervakantie  staan zoals elk jaar weer de coolste zomerbestemmingen klaar voor een onvergetelijke vakantie. Van de allerkleinsten tot de rasechte tieners, de jeugdvakanties zijn op maat van de leeftijd en beloven massa's plezier, de coolste activiteiten in een échte vakantiesfeer! Ook vakantie met OZ is een erg slimme zet!


Kijk je al uit naar spectaculaire avonturen, sportieve zoektochten en adembenemende bergen? Zomer 2015: wij zijn er klaar voor!

Ervaren monitoren

Het team van meer dan 500 ervaren Nederlandstalige monitoren maakt er een onvergetelijke vakantie van. Door de kleinschalige aanpak hebben de monitoren tijd voor persoonlijke begeleiding. De minimumleeftijd van de monitoren is 17. De meeste onder hen hebben een attest als animator op zak en volgen regelmatig bijscholingen, zoals EHBO-cursussen.
 

Met ons op vakantie geweest?

Vul de enquête in en vertel ons je hoe je ervaringen zijn geweest.

Brochures


De Jeugdvakanties worden georganiseerd door Kriebels & Kuren vzw (K&K) dat deel uitmaakt van OZ. K&K is erkend door het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap.