Vroegboekactie

Vakantieplannen? Kom langs bij OZ Reizen!

Kijk je al uit naar een volgende vakantie? Het OZ Reisbureau heeft voor jou de ideale vakantie. Een roadtrip aan de zuidkust van Engeland, een reis dichtbij naar de bruisende stad Hamburg of een gezellig uitje met het gezin naar Slovenië. Wat je ook kiest: elk detail is piekfijn geregeld en onze reisspecialisten staan voor jou klaar met raad en daad.

Reken op de expertise en ervaring van onze gepassioneerde reisspecialisten, die je met een glimlach te woord staan. Jouw vakantie wordt tot in de puntjes geregeld, zodat je zorgeloos kan aftellen naar strandwandelingen bij zonsondergang. Onze betrouwbare reispartners bieden nu zelfs heel wat vroegboekvoordelen aan. Waar wacht je nog op? Boek nu je reis met het OZ Reisbureau en vertrek op droomvakantie! 

 

Geniet nu van een speciaal cadeau

Krijg een Bongo bon Wereldkeuken of Avontuur voor 2* bovenop je reis! Zo waan je je al meteen in exotische oorden.
Hoe? Boek tussen 8 januari en 19 februari 2020 een vakantie voor minstens € 1.000 via het OZ Reisbureau.

Als OZ klant hoef je bovendien de dossierkosten van het OZ Reisbureau € 15 niet te betalen**.

 

Premiumservice

Geen tijd om zelf je vakantie uit te stippelen en te reserveren? Je vindt geen reis die aan je verwachtingen voldoet? Wil je zorgeloos reizen vanaf het moment dat je vertrekt tot je terug thuiskomt? Vuur al je vragen op ons af! Wij stellen voor jou de vakantie samen die op je lijf geschreven is.

Boek je reis vandaag nog

Boek je reis online of ga langs in jouw OZ Reisbureau.

 

* Je krijgt het cadeau onmiddellijk bij reservatie in een OZ Reisbureau. Boek je via e-mail, telefonisch of online, dan kan je het cadeau ophalen in je OZ Reisbureau in Brugge, Opwijk of Wilrijk tot 30 juni 2020. 1 Bongobon per dossier, één van beide opties te kiezen, zolang de voorraad strekt.

** Voor OZ501 klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten. Actie onder voorwaarden, informatie via je OZ Reisbureau.