OZ Reisbureau

Goed verzekerd op vakantie

Of je nu vaak reist, of net lang hebt gespaard om die ene unieke droomreis te maken, het liefst van al vertrek je met een gerust gevoel op vakantie. Denk daarom goed na over een reisverzekering.

Er zijn tal van verzekeringen mogelijk: voor je medische kosten of repatriëring als je bv. ziek wordt tijdens je vakantie, voor verlies of diefstal van je bagage of voor annulering van je reis voor vertrek, of zelfs halverwege je vakantie. Al deze reisverzekeringen kan je afsluiten bij het OZ Reisbureau. 

Hiervoor is Allianz Assistance al jaren onze trouwe partner: 

 • Waar ook ter wereld, honderdduizenden partners staan 24/24u klaar om in actie te schieten.
 • Bijstand nodig? Ze staan als eerste aan je zijde.
 • Elke oplossing is persoonlijk! 
 • Bescherming binnen 24u: betaal vandaag en je bent vanaf morgen beschermd.

Enkele mogelijkheden:

 • De tijdelijke verzekering Travel Selection biedt je een zeer uitgebreide dekking. Ideaal voor je onbezorgde jaarlijkse vakantie.
 • Ga je vaker op reis? Dan is het wellicht voordeliger om een jaarformule te nemen. Met de verzekering Classic Service betaal je jaarlijks een vast bedrag voor een optimale bescherming tijdens al je reizen.

Je verzekeren via Allianz is altijd een goed idee en wel omwille van deze redenen:

 1. Je kan rekenen op flexibele pakketten die de verschillende reisformules dekken:
  - al dan niet met dekking auto
  - al dan niet met dekking annuleringsverzekering en compensatiereis
 2. Je betaalt nooit te veel, want we houden rekening met de reisbestemming (Europa of de rest van de wereld).
 3. Je bent 92 dagen opeenvolgend in het buitenland gegarandeerd verzekerd. Bij de Royal Service en Gold Service kan dit zelfs nog langer bij aanvraag.
 4. Je hebt onbeperkte dekking voor medische kosten
 5. ‘Vooraf bestaande ziektes’ worden nu ook gedekt in de Gold Service en de Travel Service, als je toestemming krijgt om te reizen van je behandelend arts.

Meer weten over deze verzekeringen? Of ben je op zoek naar een andere formule? Neem dan contact op met het OZ Reisbureau. Onze medewerkers adviseren je graag.