Inspiratiereizen

Maak van je reis een beleving met onze inspiratiereizen

Vergezeld worden vanuit België tot aan de andere kant van de wereld door een Nederlandstalige reisprofessional met onvoorstelbaar veel ervaring en kennis. Dat zijn de inspiratiereizen van Thomas Cook, partner van het OZ Reisbureau.

Reizen in je moedertaal heeft verschillende voordelen. Je staat bv. aan de andere kant van de wereld terwijl onze reisbegeleider, die met je meereist, al jouw zorgen oplost nog voor je ze zelf opmerkt. Interesse? Vul het formulier verder op deze pagina in voor meer informatie over een inspiratiereis naar keuze.

De inspiratiereizen variëren van avontuurlijk tot gezond en culinair, van sportief tot puur natuur. Bij elke stap focus je op de echte beleving van je reis.De organisatie, de administratie en het vooruitplannen kan je perfect overlaten aan de reisbegeleider. Zo kan jij ten volle genieten van je welverdiende inspiratiereis. Ontdek ze allemaal in de brochure.

Met het OZ Reisbureau hebben we 6 inspiratiereizen in de kijker gezet:

  • Cruise naar de Canarische Eilanden
  • Cruise naar Cuba en de Caraïben
  • Riviercruise langs de Douro
  • Wandelvakantie op Tenerife
  • Singlevakantie aan de Turkse Rivièra
  • Wellnessvakantie aan de Turkse Rivièra

Heb je interesse in een inspiratiereis of heb je nog vragen? Vul dan onderstaand formulier in en het OZ Reisbureau neemt zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bekijken.

 

Inspiratiereizen
*
Neem contact met me op
*
*
*
*