najaarsactie OZ reisbureau

Boek je droomreis bij je OZ Reisbureau

Kijk je al uit naar een volgende vakantie? Het OZ Reisbureau heeft voor jou de ideale vakantie. Trek met het hele gezin naar een prachtige bestemming, kies voor een avontuurlijke groepsreis of beleef een inspiratiereis voor twee. Wat je ook kiest: onze reisspecialisten regelen voor jou de mooiste vakantiebestemming. En voor je vakantiefoto’s hebben we ook een verrassing in petto!

Najaarsactie 2018cadeaus reisbureau

Krijg een gratis powerbank voor je smartphone en een Albelli fotoboek waardebon t.w.v. € 20 bovenop je reis! Hoe? Boek tussen 5 november en 14 december 2018 een vakantie voor minimaal € 1.000 via het OZ Reisbureau. Zo kan je op reis eindeloos foto's maken en ze nadien in een fantastisch fotoboek gieten. Een reis om nooit te vergeten.

Als OZ klant hoef je bovendien de dossierkosten van € 15 niet te betalen.

Premiumservice

Geen tijd om zelf je vakantie uit te stippelen en te reserveren? Je vindt geen reis die aan je verwachtingen voldoet? Wil je zorgeloos reizen vanaf het moment dat je vertrekt tot je terug thuiskomt? Vuur al je vragen op ons af! Wij stellen voor jou de vakantie samen die op je lijf geschreven is.

Boek je reis vandaag nog

Boek je reis online of ga langs in jouw OZ Reisbureau.


*Je krijgt je cadeaus onmiddellijk bij reservatie in je OZ Reisbureau. Boek je online of via telefoon, kan je je pakket ophalen in je OZ Reisbureau tussen 5 november 2018 en 30 maart 2019.

**Voor OZ501 klanten in orde met de bijdrage aanvullende diensten.