OZ vakantievoordelen

Over Casa Ametza

Over Casa Ametza

Casa Ametza bevindt zich in het park van Brasschaat, in een rustige, groene omgeving. 

Casa Ametza

Gezellig ecologisch

De 6 ruime vakantiehuisjes - met een oppervlakte van 70 m2 + terras van 20 m2 - zijn splinternieuw. Smaakvol ingericht met veel hout en volop daglicht. Casa Ametza werkt zo ecologisch mogelijk: dat uit zich o.a. in groendaken, degelijke isolatie en het sorteren van afval.

Rolstoeltoegankelijk

Elk van de 6 vakantieverblijven voor 4 tot 6 personen is perfect rolstoeltoegankelijk. Je parkeert voor de deur en komt vlot binnen door de brede, drempelloze deur. Alle kamers bevinden zich op het gelijkvloers. De keuken en de badkamer zijn ruim genoeg om er met een rolstoel te kunnen manoeuvreren. Met je rolstoel kan je onder het werkblad van de keuken en de wastafel in de badkamer rijden. Bij het toilet en het bad zitten stevige handgrepen. Aan de zonnige achterkant van de huisjes liggen het terras en de gezamenlijke tuin. 

Prikkelarm of een tillift

Daarnaast zijn enkele vakantiehuisjes aangepast aan specifieke zorgnoden. Het groene en rode verblijf is geschikt voor mensen met een visuele beperking dankzij de contrasterende kleuren. Via de blauwe deur kom je binnen in de studio voor mensen met een auditieve beperking. Naast een uitstekende akoestiek is er een ringleiding voorzien, die zorgt ervoor dat je naar radio en tv kan luisteren zonder storend omgevingsgeluid. Het grijze verblijf is prikkelarm, de kleuren zijn bewust neutraal gehouden en je ziet hier geen schilderijen of bonte kussens. Het oranje verblijf is uitgerust met een hoog-laagbed en een tillift.

Handje hulp nodig? Avondje weg?

Naast de volledig aangepaste vakantieverblijven, kan Casa Ametza ook professionele zorg op maat regelen zoals kine, thuisverpleging of hulp bij alledaagse handelingen. Zo kan iedereen van een aangename vakantie genieten. Nog een geruststelling: het ziekenhuis AZ Klina is vlakbij. En wil je een wandeling maken of gezellig barcecueën op je terras? Dan staan vrijwilligers paraat om een handje toe te steken. Zij gaan ook met plezier mee wandelen of komen een avondje babysitten.

Veel te beleven!

Er zijn tal van ontspanningsmogelijkheden in de buurt:

Praktisch

Casa Ametza
Elshoutbaan 19, 2930 Brasschaat
03/ 653 45 28
www.casa-ametza.be

Casa Ametza boeken   OZ voordeel