In november zijn we gesloten op maandag 1 en van donderdag 11 t.e.m. zaterdag 13 november.  Op Mijn OZ kan je 24/7 terecht. Je mag alle documenten en attesten in de OZ brievenbus stoppen. Deze wordt dagelijks geledigd.
Wat te doen bij ... op vakantie gaan

Wat te doen bij

Je vakantie is de meest onbezorgde tijd van het jaar, maar soms kan er eens iets mislopen. Gelukkig sta je er dan niet alleen voor. OZ zorgt ervoor dat je met een gerust hart kunt vertrekken!

Wat moet je doen bij een ongeval of ziekte in het buitenland? Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Nog extra informatie nodig? Aarzel niet om ons te contacteren, wij geven graag een antwoord op jouw maat.

Wat moet je in orde brengen voor je vertrekt?

Bereid je goed voor op je vertrek en breng een aantal belangrijke zaken in orde. Zo hoef je je geen zorgen te maken als er iets gebeurt!

Lees meer

Medische zorg in het buitenland

medische zorg in het buitenland

Wat als je op reis bent en je wordt onverwachts ziek of je hebt een ongeval? Wat moet je dan doen voor, tijdens en na je verblijf? Hier vind je alle info.

Alle info

Gaan je kinderen mee op reis?

op reis met de kinderen Gaan je kinderen mee op reis? Dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Wat moet je in orde brengen? Wij zetten het voor jou op een rijtje. 

Mijn kinderen gaan mee!

De reisapotheek

De reisapotheek Een zieke of gewonde op vakantie? Bereid je goed voor en het is vaak snel opgelost. Ontdek hier wat er zeker in jouw reisapotheek moet zitten! 

Wat neem ik mee?