De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer
OZ Voedingsadvies

Voedingsadvies

Wil jij ook gezonder eten? Wil je graag verantwoord afvallen of bijkomen? Of heb je specifieke sportdoelen waarvoor je je voeding wil optimaliseren? Als je van plan bent om je voeding aan te passen, doe je er altijd goed aan om voedingsadvies in te winnen bij een professional. Onze ervaren gezondheidscoaches zetten je dan ook graag op weg.

Maak een afspraak

Het voedingsadvies gaat online door of live in onze hoofdzetel in Wilrijk. Een afspraak maken kan telefonisch (03 201 85 00) of via mail naar vitaliteit@oz.be. Geef gerust al even mee waar je specifiek advies rond wenst zodat we de beste match voor je zoeken. Indien nodig sturen we je door naar een externe diëtiste met de juiste expertise. 

Omdat we je gezonde plannen alle kansen willen geven, ondersteunen we 3 verschillende manieren van voedingsadvies:

Voedingsadvies bij onze coaches

De gezondheidscoaches overlopen samen met jou wat je wil bereiken en stellen dan samen een realistisch plan op. Na het intakegesprek kan je nog 2 voordelige consultaties volgen. Zo kan je waar nodig bijsturen met professioneel advies. En dan ben je vertrokken!

  • Tijdens het intakegesprek berekent de OZ gezondheidscoach je lichaamssamenstelling en energiebehoefte
  • Samen bepalen jullie realistische en verantwoorde doelstellingen voor jouw ideale gewicht en vetpercentage en eventuele sportieve doelstellingen. We stellen enkele concrete actiepunten op.
  • Indien nodig, krijg je ook een keuzeschema dat je als leidraad kan gebruiken. Dit op basis van jouw energiebehoefte om je doelstelling te bereiken.
  • Tijdens het tweede en derde consult bekijkt de OZ coach samen met jou welke vorderingen je intussen gemaakt hebt. Je krijgt opnieuw advies op maat.

Het voedingsprogramma kan je ook perfect combineren met het beweegadvies op maat.

Prijs voedingsadvies

Je hebt als OZ klant recht op 3 voordeeltarieven binnen een periode van 12 maanden.
Aard van het gesprek Prijs Tussenkomst OZ klanten OZ klanten betalen nog
1e intakegesprek (60 min.) € 60 € 35 € 25
2e consult (40 min.) € 40 € 20 € 20
3e consult (30 min.) € 30 € 15 € 15

 

WW (voorheen Weight Watchers)

Een cursus van WW (voorheen Weight Watchers) leert je bewust omgaan met voeding en lichaamsbeweging. OZ kan zich vinden in de aanpak van WW en daarom kan je punten tellen en gewicht verliezen mét een tegemoetkoming. Je kan meteen online inschrijven voor het WW voedingsadvies. OZ klanten kunnen bovendien rekenen op een tegemoetkoming tot € 25 voor een cursus bij WW. Het OZ voordeel kan niet gecombineerd worden met andere commerciële acties van WW (e.g. Invite a Friend).

Voedingsadvies bij een externe diëtist

Niet alleen om te vermageren, maar ook als je om medische redenen een bepaald dieet moet volgen, kan je bij een gespecialiseerd diëtist terecht. Zij stellen samen met jou een plan op volgens wat jij nodig hebt of wil bereiken. Ook een arts- voedingsdeskundige kan je helpen om heel specifieke diëten uit te werken en verder op te volgen. OZ klanten kunnen voor consultaties bij een diëtist of arts- voedingsdeskundige rekenen op een tegemoetkoming tot € 25 per persoon per jaar.

*De vermelde voordelen en diensten voor OZ klanten zijn enkel geldig voor klanten die in orde zijn met de bijdragen aanvullende diensten.
OZ Vriendenactie