OZ vitaliteit beleven, bewegen en beschermen

Bootcamp - ONLINE

Online


Bootcamp
Startdatum: donderdag 18 november 2021

Lesuren: 19u - 20u

Data: 6 donderdagen - 18/11, 25/11, 02/12, 09/12, 16/12 & 23/12

Lesgever: Lotte François

Online sessie 

Bootcamp is een workout waar doorzettingsvermogen en discipline voorop staan! Het is een workout voor je hele lichaam waarbij je werkt aan je kracht, figuur, uithoudingsvermogen en lenigheid!

Voor wie: beginners en meer gevorderde sporters

De lesgever is gewend om online lessen te geven en doet dit via een platform dat hier speciaal voor bestemd is. Zo kunnen we ook voor deze online lessenreeks een hoge kwaliteit garanderen.

Kan je een van de lessen niet tijdig volgen? Geen nood, je kan de les tot een week na datum online inhalen. Zo hoef je geen enkel sportmoment te missen.

Hoe de online sessies werken 

Onderstaande prijs geldt voor de volledige lessenreeks.

Aantal beschikbare plaatsen: 9
Klantprijs: € 36,00
Niet-klantprijs: € 90,00

Over de lesgever: Lotte François

Lesgever Lotte Franois

 

Hallo mijn naam is Lotte en ik zal de lessen Bootcamp en HIIT begeleiden!

Bootcamp is een energieke les om het meeste uit een uur training te halen, waarbij je zowel aan je cardiovasculaire uithoudingsvermogen werkt als aan het versterken van alle grote spiergroepen. We beginnen met een opwarming, vervolgens doen we een circuit van 10 oefeningen dat we drie maal herhalen. We eindigen met een core oefening en een welverdiende stretch! Alle oefeningen zijn voorzien van lichtere en zwaardere opties dus iedereen kan gewoon inspringen en meedoen op eigen niveau!

HIIT is een intensieve intervaltraining die je uitdaagt om je eigen grenzen te verleggen. We beginnen met een track opwarming en gaan door naar een circuit van drie rondes waarbij je oefeningen uitvoert aan een hoge intensiteit met korte pauzes tussendoor. Dit zorgt er niet alleen voor dat je veel calorieën verbrandt, maar dat ook je uithoudingsvermogen aanzienlijk verbetert! We eindigen met een welverdiende cooldown en stretch om terug op adem te komen. Alle oefeningen zijn voorzien van lichtere en zwaardere opties dus iedereen kan gewoon inspringen en meedoen op eigen niveau!

Ik kijk er alvast naar uit!

 


Deel deze sessie met vrienden/familie

Deel op Facebook  Deel via Whatsapp  Deel via e-mail