OZ vitaliteit beleven, bewegen en beschermen

Pilates - ONLINE

Online


Online Pilates
Startdatum: dinsdag 9 november 2021

Lesuren: 20u10 - 21u10

Data: 7 dinsdagen - 09/11, 16/11, 23/11, 30/11, 07/12, 14/12 & 21/12

Lesgever: Inne Van Den Elsen

Online sessie 

De kern van de lessen Pilates lessen is om 'bewust' te bewegen. Door jouw mentale betrokkenheid bij de oefeningen ervaar je

een nieuw soort bewustzijn. Daardoor ga je efficiënter trainen en heb je dus meer en sneller resultaat dan bij een andere trainingsmethode.

De Pilates Methode is een effectieve bewegingsvorm voor het hele lichaam.

 

Voor wiebeginners en meer gevorderde sporters

De lesgever is gewend om online lessen te geven en doet dit via een platform dat hier speciaal voor bestemd is. Zo kunnen we ook voor deze online lessenreeks een hoge kwaliteit garanderen.

Kan je een van de lessen niet tijdig volgen? Geen nood, je kan de les tot een week na datum online inhalen. Zo hoef je geen enkel sportmoment te missen.

Hoe de online sessies werken 

Onderstaande prijs geldt voor de volledige lessenreeks.

 

Aantal beschikbare plaatsen: 9
Klantprijs: € 42,00
Niet-klantprijs: € 105,00

Over de lesgever: Inne Van Den Elsen

Lesgever Inne Van Den Elsen

 

Mijn naam is Inne, ik geef yoga en pilates.

Pilates verbetert je houding en corrigeert foute bewegingspatronen, het steunt op 4 centrale pijlers: kracht, uithouding, stretch en stabiliteit. Pilates werkt vooral op de diepere houdingsspieren en de spieren in onze core (krachtcentrum).

Door aan pilates te doen werk je aan je algemene houding, daarnaast is het de ideale bewegingsvorm ter ondersteuning van rug- en nekklachten en voor blessurepreventie. Als sporter kan je je prestaties in andere sporttakken verbeteren.

Vinyasa yoga is een dynamische flow van stromende bewegingen op het ritme van de ademhaling. De focus ligt daarbij niet enkel op flexibiliteit maar ook op evenwicht, kracht en een goede houding. De perfecte balans tussen in- en ontspanning zowel fysiek als mentaal.

 


Deel deze sessie met vrienden/familie

Deel op Facebook  Deel via Whatsapp  Deel via e-mail