OZ vitaliteit beleven, bewegen en beschermen

Yoga - ONLINE

Online


Online Yoga
Startdatum: dinsdag 9 november 2021

Lesuren: 19u - 20u

Data: 7 dinsdagen - 09/11, 16/11, 23/11, 30/11, 07/12, 14/12 & 21/12

Lesgever: Inne Van Den Elsen

Online sessie

Yoga is een manier om je vitaal te voelen en meer ontspannen in het leven te staan. Door de focus te leggen op je adem, beweging en verstilling, geven de oefeningen je kracht, souplesse en innerlijke rust. Je komt meer in balans en dichter bij jezelf.

Voor wie: beginners en meer gevorderde sporters

De lesgever is gewend om online lessen te geven en doet dit via een platform dat hier speciaal voor bestemd is. Zo kunnen we ook voor deze online lessenreeks een hoge kwaliteit garanderen.

Kan je een van de lessen niet tijdig volgen? Geen nood, je kan de les tot een week na datum online inhalen. Zo hoef je geen enkel sportmoment te missen.

Hoe de online sessies werken 

Onderstaande prijs geldt voor de volledige lessenreeks.

Aantal beschikbare plaatsen: 9
Klantprijs: € 42,00
Niet-klantprijs: € 105,00

Over de lesgever: Inne Van Den Elsen

Lesgever Inne Van Den Elsen

 

Mijn naam is Inne, ik geef yoga en pilates.

Pilates verbetert je houding en corrigeert foute bewegingspatronen, het steunt op 4 centrale pijlers: kracht, uithouding, stretch en stabiliteit. Pilates werkt vooral op de diepere houdingsspieren en de spieren in onze core (krachtcentrum).

Door aan pilates te doen werk je aan je algemene houding, daarnaast is het de ideale bewegingsvorm ter ondersteuning van rug- en nekklachten en voor blessurepreventie. Als sporter kan je je prestaties in andere sporttakken verbeteren.

Vinyasa yoga is een dynamische flow van stromende bewegingen op het ritme van de ademhaling. De focus ligt daarbij niet enkel op flexibiliteit maar ook op evenwicht, kracht en een goede houding. De perfecte balans tussen in- en ontspanning zowel fysiek als mentaal.

 


Deel deze sessie met vrienden/familie

Deel op Facebook  Deel via Whatsapp  Deel via e-mail