De coronacijfers blijven alsmaar stijgen. Ook als ziekenfonds voelen we de impact hiervan zeer hard. We merken een enorme toename van het aantal telefoons en doktersbriefjes, waardoor de wachttijden oplopen. Onze medewerkers doen er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen en bedanken je voor je begrip. Lees meer
OZ vitaliteit beleven, bewegen en beschermen

Mindfulness - groepsles

Wilrijk


mindfulness
Startdatum: woensdag 6 oktober 2021

Lesuren: 19u00 - 21u30

Data: 8 woensdagen - 06/10, 13/10, 20/10, 27/10, 10/11, 17/11, 24/11 & 01/12 

Locatie: OZ Center Wilrijk - Boomsesteenweg 5 - Kleine gebouw, tweede verdiep (ingang achterkant: Kruishofstraat 250)

Lesgever: Henry Teitelbaum

Wil je een gezond evenwicht vinden tussen werk en ontspanning? Anders leren omgaan met de ‘dingen des levens’ - ook de minder aangename? Je concentratie verhogen en meer rust ervaren?

Mindful Me (by Itam) leert je opnieuw te genieten van het leven en stil te staan bij de dingen die echt belangrijk zijn voor jou. Je leert ook omgaan met stress, burn-out, slapeloosheid, depressie of pijn.

Deze aandachtstraining ondersteunt je in je zoektocht naar meer veerkracht en evenwicht. Een professioneel opgeleide trainer staat klaar om je gedurende 8 weken onder te dompelen in mindfulness. En dit in samenwerking met KU Leuven en Ugent, op een wetenschappelijk onderbouwde, no-nonsense manier.

De basistraining bestaat uit een combinatie van oefeningen en inzichten, maar is voornamelijk praktijkgericht. Je ontvangt een duidelijke digitale syllabus en een uitgebreid aanbod ondersteunende audiobestanden, waarmee je thuis aan de slag kan.

Voor wie: beginners en gevorderden

Onderstaande prijs geldt voor de volledige lessenreeks.

 

Aantal beschikbare plaatsen: Boeken niet meer mogelijk
Klantprijs: € 240,00
Niet-klantprijs: € 299,00

Deel deze doesessie met vrienden/familie

Deel op Facebook  Deel via Whatsapp  Deel via e-mail