Infosessies: interviews met de experts

Professor Van Damme over de COVID-19-vaccins

Professor Van Damme Mensen zitten met heel wat vragen over de COVID-19-vaccins. Daarom legden we ons oor te luister bij professor Van Damme, vaccinoloog.        

Lees meer

Gaan we straks bij Dokter Robot op consultatie?

Robots in de geneeskunde Robotica is niet meer weg te denken uit de moderne wereld. Ook in de geneeskunde. Hoe dat precies in elkaar zit, vroegen we aan Professor Jos Vander Sloten van de KU Leuven.

Lees meer

Stoppen met roken? Dat doe je zo.

stoppen met roken Stoppen met roken is niet altijd eenvoudig. Kun je niet weerstaan aan de verleiding? Of misschien ben je op zoek naar motivatie? Al onze tips lees je hier.

Lees alle tips

Omgaan met verlies? Tips van een rouwspecialist.

omgaan met verlies Praten over rouwen en verdriet voelt voor velen ongemakkelijk aan. Nochtans is het belangrijk om er de nodige tijd en zorg aan te besteden. Rouwspecialist Manu Keirse weet raad.

Lees meer

Populaire diëten onder de loep

sportschoenen op weegschaal Regelmatig duiken er nieuwe diëten op. Maar hoe effectief zijn ze eigenlijk om gewicht te verliezen? OZ diëtiste Daphne Lai drie populaire diëten onder de loep.

Lees meer

Hoe ga je om met angst en stress?

omgaan-met-angs-en-stress In moeilijke tijden is het niet altijd eenvoudig om positief te blijven. Hoe zorg je voor mentale rust? Koen Lowet geeft je de juiste handvaten om negatieve emoties de baas te kunnen.

Lees meer