Infosessies: interviews met de experts

Hoe krijg je meer rust in je hoofd?

Rust in je hoofd

Wat heeft opruimen met rust te maken? Opruimcoach Nele Colle legt uit hoe een opgeruimd huis je op weg kan helpen naar meer rust in je hoofd.

Lees meer

Wat is de impact van digitaal op je kinderen?

Digitaal opvoeden Steeds meer ouders stellen zich vragen bij de schermtijd van hun kroost. Matthias Dewilde, expert in digitale verslavings- problematieken, legt uit.

Lees meer

Professor Van Damme over de COVID-19-vaccins

Professor Van Damme Mensen zitten met heel wat vragen over de COVID-19-vaccins. Daarom legden we ons oor te luister bij professor Van Damme, vaccinoloog.        

Lees meer

Stoppen met roken? Dat doe je zo.

stoppen met roken Stoppen met roken is niet altijd eenvoudig. Kun je niet weerstaan aan de verleiding? Of misschien ben je op zoek naar motivatie? Al onze tips lees je hier.

Lees alle tips

Populaire diëten onder de loep

sportschoenen op weegschaal Regelmatig duiken er nieuwe diëten op. Maar hoe effectief zijn ze eigenlijk om gewicht te verliezen? OZ diëtiste Daphne Lai drie populaire diëten onder de loep.

Lees meer

Omgaan met verlies? Tips van een rouwspecialist.

omgaan met verlies Praten over rouwen en verdriet voelt voor velen ongemakkelijk aan. Nochtans is het belangrijk om er de nodige tijd en zorg aan te besteden. Rouwspecialist Manu Keirse weet raad.

Lees meer

Hoe ga je om met angst en stress?

omgaan-met-angs-en-stress In moeilijke tijden is het niet altijd eenvoudig om positief te blijven. Hoe zorg je voor mentale rust? Koen Lowet geeft je de juiste handvaten om negatieve emoties de baas te kunnen.

Lees meer

Gaan we straks bij Dokter Robot op consultatie?

Robots in de geneeskunde Robotica is niet meer weg te denken uit de moderne wereld. Ook in de geneeskunde. Hoe dat precies in elkaar zit, legt Professor Jos Vander Sloten uit.

Lees meer