In november zijn we gesloten op maandag 1 en van donderdag 11 t.e.m. zaterdag 13 november.  Op Mijn OZ kan je 24/7 terecht. Je mag alle documenten en attesten in de OZ brievenbus stoppen. Deze wordt dagelijks geledigd.
OZ vitaliteitsvoordeel beweegadvies

Beweegadvies

Eén op de twee Vlamingen beweegt te weinig en kampt met overgewicht. OZ geeft jou de kans om een gezonde conditie op te bouwen én te onderhouden.

Ontdek hoe het gesteld is met jouw fysieke conditie en ontvang een persoonlijk trainingsprogramma om je conditie te verbeteren.

Een test met beweegadvies* kost € 195. Als klant van OZ in orde met de bijdragen aanvullende diensten, betaal je voor een test met beweegadvies slechts € 10. Nadat je gedurende een bepaalde periode het persoonlijk trainingsprogramma hebt gevolgd, kan je een hertest doen. De prijs van de hertest is hetzelfde als van de eerste test: € 10 voor OZ klanten, € 195 voor niet-klanten.

Voor wie?

Voor iedereen die op een medisch verantwoorde en wetenschappelijk onderbouwde manier wil (blijven) bewegen. Je kiest zelf de bewegingsvormen en sporten die je het liefst doet.
 

Hoe inschrijven

Je kan je online inschrijven of via je plaatselijk OZ kantoor voor een conditietest. Het is als OZ klant ook mogelijk om voedingsadvies te krijgen tegen uitstekende voorwaarden.


Vanaf 1 januari 2022 worden OZ en Partena Ziekenfonds samen Helan

Tot en met december 2021 blijf je genieten van je vertrouwde OZ-voordelen. Vanaf januari 2022 zijn de Helan-voordelen er voor jou. Bekijk je ze nu al graag allemaal?

Bekijk alle Helan-voordelen >

*Ook toegankelijk voor personen die geen klant zijn van OZ501.

Brochures